Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
Για το ότι η Πάφος ξεκινά από τον πρώτο προκριματικό: «Υποστηρίζαμε την Ντόρτμουντ, αλλά δεν μας έκανε το χατίρι. Όλα ξεκινάνε πιο νωρίς και δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση, Είμαστε μια άπειρη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο γύρο».
Για την προετοιμασία: «Σε 10 περίπου μέρες αναμένουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι πίσω, 15 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία θα μεταβούμε σε άλλη χώρα. Δεν έχουμε την ευχέρεια του χρόνου, θα πρέπει να στελεχωθεί η ομάδα. Πιθανός προορισμός για προετοιμασία είναι η Αυστρία, αλλά να περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση».
Για Τάνκοβιτς και Ικόκο: «Για τον Τάνκοβιτς είναι αρκετά κοντά, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, υπάρχει καλό κλίμα και δύσκολα κάποιος θα αποφασίσει να φύγει. Είναι θετικές οι ενδείξεις. Για Ικόκο δεν υπάρχει ακόμη καμία απάντηση»,
Για τον Ρους: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλουμε να μείνει, όμως δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Σε λίγες μέρες έχουμε και το EURO όπου θα μεταβεί ο ποδοσφαιριστής, όπως και ο Ίβουσιτς που θα παρακολουθούμε την πορεία των ομάδων τους. Αναμένουμε για Ρους, τα δεδομένα αλλάζουν, δεν επιβεβαιώνουμε το δημοσίευμα περί ενός εκατομμυρίου. Είναι η πολιτική μας να κάνουμε υπομονή για επίσημες ανακοινώσεις».
Για Μποτσκάι, Πέπε και Ζάζα που ήταν δανεικοί: «Είναι ποδοσφαιριστές που βοήθησαν και κάποιοι θέλουμε να παραμείνουν, αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν οι προτάσεις που κάναμε, για να δούμε αν θα τους κρατήσουμε. Είναι καλές οι πιθανότητες για παραμονή του Ζάζα, για τους άλλους περιμένουμε. Ο κ. Ντουμπόφ είναι στην Κύπρο και η προετοιμασία τρέχει γι΄ αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία».
Για το θέμα του τερματοφύλακα: «Ο Ίβουσιτς σήκωσε όλο το βάρος της χρονιάς, όμως τώρα θα απουσιάσει λόγω του EURO. Θα υπάρξει ενίσχυση στον άσο, που να μπορεί να τον πλαισιώσει να μην είναι ξανά μόνος και να ακολουθήσει την προετοιμασία για να προσαρμοστεί».
Για τα ονόματα που ακούγονται για Πάφο: «Δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν, όταν έχουμε ανακοινώσεις θα το μάθουμε όλοι».
Για επαφές με Κύπριους όπως τους Λαϊφη και Πηλέα: «Θέλουμε και πρέπει να ενισχύσουμε το κυπριακό στοιχείο. Πλέον είμαστε ελκυστικός προορισμός. Ελππίζω να έχουμε περισσότερους, γιατί το έχουμε ανάγκη. Είναι μια δύσκολη αγορά
Για το θέμα του «Στέλιος Κυριακίδης»: «Στην Ευρώπη θα είμαστε στο στάδιο «Αλφαμέγα». Εγινε μια συνάντηση σε καλό κλίμα για το «Στέλιος Κυριακίδης». Έχουμε την πίστη ότι θα μείνουμε και την επόμενη σεζόν στο σπίτι μας, όμως περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις για να μείνουν όλες οι πλευρές ικανοποιημένες».
Στο ψάξιμο για προπονητή θα βγει ο ΑΠΟΕΛ, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Σάμιος απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα σέζον (2025-2026).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/06 @ 09:10
Η φανέλα που φόρεσε ο Jairo Da Silva, στην τελευταία του συμμετοχή με τα χρώματα της Πάφου (τελικός κυπέλλου), έσπασε το ρεκόρ δημοπράτησης φανέλας Κυπριακού ποδοσφαίρου στο Charity Idols Κύπρου.
06/06 @ 22:44
Κάθε χρόνο την τελευταία τετραετία, η (Πρωταθλήτρια πλέον) Πάφος FC, κάνει σταθερά βήματα προς τα πάνω, αποδεικνύοντας ότι η ανοδική της πορεία μόνο τυχαία δεν ήταν! Ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και εκπόνησης ενός σχεδίου από ανθρώπους που... κατέχουν το τόπι, το οποίο σύντομα θα απέφερε καρπούς!
06/06 @ 12:30
Διαβάστε την ανάρτηση από τον εκπρόσωπο της Πάφος FC στην ΚΟΠ και αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας Φίλιππο Γεωργίου
06/06 @ 09:30
Ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου είχε συνάντηση στα γραφεία της Πάφου όπου τίμησε και τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο.
05/06 @ 17:00
Ο φίλαθλος της Πάφου Μαρίνος έφυγε από την ζωή
30/05 @ 15:06
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Ζάιρο, τονίζοντας πως το κενό που αφήνει στην ομάδα είναι μεγάλο, όμως θα είναι και μία τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο για ένα μεγάλο συμβόλαιο.
BEST OF THEMASPORTS