Μόνο μια πιθανότητα υπάρχει για δούμε Κύπρο ΚΑΙ τον Ελ Αραμπί, μετά τον Βαλμπουενά!

Μόνο μια πιθανότητα υπάρχει για δούμε Κύπρο ΚΑΙ τον Ελ Αραμπί, μετά τον Βαλμπουενά!

Το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό ολοκληρώνεται και σύμφωνα με τα ελλαδικά ρεπορτάζ, δεν θα συνεχίσει στο λιμάνι, αφού διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του και φυσιολογικά δεν βρισκόταν στις πρώτες του Μεντιλίμπαρ για τη «γραμμή κρούσης».

Ο Μαροκινός άσος πάντως, εκτός απροόπου θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και μένει να δούμε αν προσεγγιστεί σοβαρά από κάποια Κυπριακή ομάδα, αφού ακόμα και σε αυτή την ηλικία, μπορεί στο πρωτάθλημα μας να κάνει τη διαφορά.

Θυμίζουμε ότι προ μηνών είχε ακουστεί το όνομα του για τον Απόλλωνα, λόγω και της παρουσίας στο Κολόσσι του πρώην συμπαίκτη του, Ματιέ Βαλμπουενά.

Είναι δεδομένο πως για να υπάρχει περίπτωση να παίξει σε ομάδα της Κύπρου ο εκ των κορυφαίων ξένων που φόρεσαν ποτέ την ερυθρόλευκη φανέλα, θα πρέπει να ρίξει στα... τάρταρα το κασέ του, αφού πριν δύο χρόνια που υπέγραψε το τελευταίο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, του αύξανε τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά... δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Νομίζουμε πως δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο...

Ι.Ι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΡΙΕΚΑ - Αδιανόητα πράγματα στο ματς με Χάιντουκ: Τρία γκολ στις καθυστερήσεις, χαμένο πέναλτι, ανατροπή και πρόκριση της Ριέκα!

ΡΙΕΚΑ - Αδιανόητα πράγματα στο ματς με Χάιντουκ: Τρία γκολ στις καθυστερήσεις, χαμένο πέναλτι, ανατροπή και πρόκριση της Ριέκα!

Το ματς της σεζόν έγινε το βράδυ της Τετάρτης (4/3) στην Κροατία για τα προημιτελικά του κυπέλλου ανάμεσα στη Ριέκα, λίγες μέρες μετά το ματς με την Ομόνοια, και τη Χαϊντούκ με το σκορ πριν τη συμπλήρωση των 90' να είναι 1-1 και να λήγει 3-2 (!).

BEST OF THEMASPORTS