Ο Νίνο τραγούδησε το «μέχρι τέλους» και ξεσήκωσε ΟΑΚΑ και... Γιαννακόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίνο τραγούδησε το «μέχρι τέλους» και ξεσήκωσε ΟΑΚΑ και... Γιαννακόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίνο ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ, τραγουδώντας το «μέχρι τέλους» πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη και στο πλαίσιο της φιέστας των πράσινων για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Υπέροχη ατμόσφαιρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού για τα playoffs της Stoiximan Basket League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Άρη!

Αφού ανέβηκαν στην οροφή του γηπέδου τα λάβαρα για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας, την παράσταση έκλεψε ο Νίνο, ο οποίος βγήκε στο παρκέ και τραγούδησε το «μέχρι τέλους», προκαλώντας τον ενθουσιασμό στους φίλους των «πράσινων»!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία…

Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία…

Η δικαίωση του Γέσπερ Γιάνσον, από την αρμόδια επιτροπή της ΚΟΠ για την προσφυγή του ύστερα από τον τερματισμό της σύμβασης με την Ομόνοια, δεν νομίζουμε να ήταν κεραυνός εν αιθρία για τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της.