Ανακοίνωση από τη Θύρα 9:
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Έξι χρόνια σήμερα από την επανάσταση της 29ης Μαΐου του 2018. Η ημερομηνία ορόσημο που έχει τοποθετηθεί δίπλα στη λέξη της ζωής μας για να θυμίζει στους παλιούς το ξεπούλημα και να δείχνει στους νέους τον δρόμο της ανυπακοής και ανατροπής, έτσι όπως πρέπει να γράφεται η ιστορία.
Σήμερα γιορτάζει η ασυμβίβαστη γενιά της Θ9 και του ανυπότακτου πράσινου Λαού. Που από τον Μάη του 18 τα βάζει με Θεούς και δαίμονες, και δεν λυγίζει, μα συνεχίζει να τραβά την ανηφόρα. Αυτή η ράτσα η σπάνια, η αλλιώτικη, η ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΗ.
Για τις ιδεές μας, για τους αγώνες που δώσαμε και έχουμε χρέος να δώσουμε. Για όλους οσους ακολούθησαν τον δύσκολο δρόμο. Για τα όνειρα που εκπληρώσαμε και τις πιο μεγάλες μάχες που θα δώσουμε.
To "48 γεννηθήκαμε,
Το "18 εξεγερθήκαμε.
Ζήτω η 29η Μαΐου 2018
Ζήτω η ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ».
Δεν ήταν καθόλου άσχημη, αλλά ούτε και η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για τις Κυπριακές ομάδες στη βαθμολογία της UEFA την τρέχουσα εβδομάδα, όπου διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες του τρίτου προκριματικού και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/08 @ 11:50
Ανάρτηση από την Ομόνοια 29ης Μαΐου για την μνήμη του Μάριου Πολυδώρου
07/08 @ 12:35
Ο Αδάμος Ευσταθίου με ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια απάντησε σε εκείνους που έκριναν την Θύρα 9 για το χθεσινό πανό υπέρ της Παλαιστίνης
05/08 @ 10:15
Στην Ομόνοια 29ης Μαΐου ο Στιβ Αμπρί
29/07 @ 12:40
Στοκ ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Μιχάλης Ξενοφώντος.
24/07 @ 11:32
Η Θύρα 9 κάνει κάλεσμα για στήριξη στους πληγέντες της πυρκαγιάς
20/07 @ 21:42
Η Ομόνοια 29ης Μαΐου ενημερώνει για την που έκανε η Θύρα 9 για την μαύρη επέτειο της Τουρκικής εισβολής
BEST OF THEMASPORTS