Την καταρχήν συμφωνία της με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Μάμα για 2+1 χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί εφόσον περάσει με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Μάμα για 2+1 χρόνια.
Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή θα ενεργοποιηθεί εφόσον περάσει με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Ο Ραφαήλ Μάμας (04/03/2001) αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και τα τελευταία 3 χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία κατέγραψε συνολικά 84 συμμετοχές.
Από το 2018 μέχρι το 2021 αγωνίστηκε στην Ιταλία με τις ομάδες Κ19 της Νάπολι (49 συμμετοχές) και της Σπαλ (13 συμμετοχές) αντίστοιχα.
Καλωσορίζουμε τον Ραφαήλ Μάμα στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».
Δείτε και βίντεο - Πατήστε ΕΔΩ
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 17:27
Στην ΑΕΛ είναι στη διαδικασία εξεύρεσης προπονητή.
13/05 @ 14:26
Το όνομα του Blagoja Milevski είναι στους υπψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ
13/05 @ 18:18
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Αναφέρθηκε στους Χρύση Μιχαήλ και Μάριο Νεοφύτου πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και όταν σκόραραν εναντίον της ομάδας.
13/05 @ 17:54
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Έκανε αναφορά σε ένα παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο και στον κάλαθο που του ήρθε στο κεφάλι.
13/05 @ 17:25
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Έκανε αναφορά στη περίεργη φάση με τον διαιτητή Ελισσαίο και τι ακολούθησε.
13/05 @ 13:00
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Ο Κύπριος τεχνικός αναφέρθηκε σε μια ιστορία με την Πέτρα Όρλοβιτς την οποία την τραυμάτισε ο σκύλος της στο μάτι, ωστόσο το μυαλό του Παλάλα πήγε κάπου άλλου.
BEST OF THEMASPORTS