Σε επαφές με τον Βραζιλιάνο άσο, Εβάντρο Κόστα βρίσκεται η Ομόνοια, όπως έγινε γνωστό από το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προγραμματισμός του τριφυλλιού μπαίνει στα βαθιά και ο Κόστα είναι ένας από τους παίκτες που αρέσει στην ομάδα προγραμματισμού.
Αυτό που ξεχωρίζει είναι πως την περασμένη σεζόν, ο 28χρονος Βραζιλιάνος έπαιξε στα περισσότερα παιχνίδια ως κεντρικός μέσος (οκτάρι) ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί ως δεξί και αριστερό εξτρέμ, δεκάρι αλλά και επιθετικός!
Με μια ματιά στο βιογραφικό του βλέπει κανείς ότι στην καριέρα του ο Κόστα έχει αγωνιστεί 44 φορές ως δεξί εξτρέμ/μέσος, 29 φορές ως αριστερό εξτρέμ/μέσος, 21 ως επιθετικός και 23 ως κεντρικός μέσος. Ως δεκάρι έχει 5 συμμετοχές και ως αμυντικός μέσος άλλες 6.
Σίγουρα πρόκειται για έναν πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε μια καλή σεζόν πέρσι στη Βουλγαρία.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 15:25
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Ελλαδίτης ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, Λάμπρος Γκαραγκάνης, ο οποίος σκιαγράτησε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Ομόνοιας για τη νέα περίοδο.
01/07 @ 15:05
Η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της από την Πολωνία, με την ομάδα της Λευκωσίας εκτός από ρυθμούς, να ανεβάζει και φωτογραφίες από την προπόνηση.
01/07 @ 14:34
Δείτε βίντεο με όμορφες στιγμές που κατέγραψε ο φακός του OMONOIA TV από το FAN DAY της περασμένης Κυριακής (29/06).
01/07 @ 14:22
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
01/07 @ 10:04
Ο Ελλαδίτης εξτρέμ, Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Ομόνοια, είχε ένα ανθρώπινο ξέσπασμα πριν από μερικούς μήνες σε αγώνα του Αστέρα Τρίπολης, το οποίο αξίζει να αναφέρουμε.
01/07 @ 09:47
Νέο δημοσίευμα από Ελλάδα, αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα gazzetta.gr, το πάει ένα βήμα... παραπέρα για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Ελλαδίτη εξτρέμ, Τάσο Χατζηγιοβάνη, τονίζοντας πως έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους «πράσινους» και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα!
BEST OF THEMASPORTS