Με αφορμή την απογευματινή ανακοίνωση του σωματείου, όπου διαμύνησαν ότι πρέπει να διατηρηθεί η ενότητα στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα, είχαμε νέα παρέμβαση από την ηγεσία της Απόλλων Ladies.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνεχίζει να παίζει το… βιολί του, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας, Αντρέας Μαραγκός, ότι ο Φοίβος Βάκη είναι ανεπιθύμητος γι’ αυτούς και δεν τον αναγνωρίζουν ως εκπρόσωπο του Απόλλωνα στην Ομοσπονδία.

* "Persona non grata o Φοίβος Βάκη"

Από τότε που βγήκε στον αέρα όλη αυτή η αντίδραση, δεν εμφανίστηκε πουθενά (σε κάποιο Μέσο) για να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό και τα πεπραγμένα του ο ΓΓ της ΚΟΠ.  

Να υπενθυμίσουμε ότι "ασπίδα" για τον Βάκη, σε όλη αυτή την ιστορία είναι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρίας Νίκος Κίρζης. Είναι κάτι που το συνηθίζει... Να μην "προδίδει" και να μην εγκαταλείπει, όση πίεση/κριτική κι αν δέχονται, πολύ έμπιστοι του συνεργάτες. 

Π.Χ. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ-ThemaSports
22/06 @ 21:32

ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Στην Ομόνοια θέλουν να δημιουργήσουν νέα δυναμική για το παρών και το μέλλον.

ΕΤΟΙΜΟΙ-ThemaSports
21/06 @ 15:31

ΕΤΟΙΜΟΙ

Νούνο Μοράις και Γιώργος Εφραίμ είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην νέα σεζόν, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει θέση Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον ΑΠΟΕΛ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-ThemaSports
21/06 @ 13:40

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Το όνομα του Ράφα Λόπες... ενδιαφέρει ομάδα του πρωταθλήματος μας.

Υπάρχει όρος στη νέα σύμβαση διαχείρισης… -ThemaSports
21/06 @ 13:19

Υπάρχει όρος στη νέα σύμβαση διαχείρισης…

Χαιρετίστηκε από πολλή κόσμο, η σημερινή εξαγγελία του ΔΣ του σωματείου, για τα «προνόμια» που θα έχουν οι Απολλωνίστες που θα εγγραφούν στον κατάλογο μελών.

Το... δεξί χέρι του Νταμπράουσκας-ThemaSports
21/06 @ 13:09

Το... δεξί χέρι του Νταμπράουσκας

Βοήθος του κύριου Νταμπράουσκας στην Ομόνοια θα είναι ο Μάριους Σκιντέρις.

«Μετεγγραφές» από Prime Tel σε Cytavision! -ThemaSports
21/06 @ 10:57

«Μετεγγραφές» από Prime Tel σε Cytavision!

Δυναμώνει αρκετά το πακέτο και το πρόγραμμα μεταδόσεων αθλητικών γεγονότων της Cytavision, ύστερα από την πρόσφατη συμφωνία με την Prime Tel. Χτες ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για την «μετακόμιση» της Ομόνοιας από το ένα συνδρομητικό κανάλι στο άλλο…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ