Η Μπεσίκτας φέρεται να χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ και να ρώτησε αν υπάρχει ρήτρα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Ρουμάνος τεχνικός συγκαταλέγεται στη λίστα των υποψήφιων για τον πάγκο της
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μπεσίκτας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή εν όψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η διοίκηση του κλαμπ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ, προκειμένου να μάθει αν υπάρχει ρήτρα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Οι Τούρκοι ισχυρίζονται, πως ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ανάμεσα στους προπονητές που ενδιαφέρουν την Μπεσίκτας. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα στον τουρκικό Τύπο έχουν παρελάσει δεκάδες ονόματα, που θεωρητικά βρίσκονται στη λίστα των "αετών".
Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο Λουτσέσκου ανανέωσε το συμβόλαιό του μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο με τον ΠΑΟΚ, ως το 2027 και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Τούρκοι πάντως υποστηρίζουν ότι η Μπεσίκτας ήρθε σε επαφή με τον δις πρωταθλητή Ελλάδας για να μάθει τις προθέσεις του και αν ενδιαφέρεται να μετακομίσει στην Κωνσταντινόπουλη
Σήμερα το πολλή αύριο, αναμένεται να προκύψει το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ Σέρτζιο Κονσεισάο, με την πλάστιγγα των πιθανοτήτων να γέρνει προς το ενδεχόμενο να πει το «ναι» ο πρώην παίχτης της Ανόρθωσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 23:57
Ο Χεφτέ Μπετανκόρ βραβεύτηκε από τη Super League ως ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν, στο πλαίσιο της κλήρωσης και μίλησε στο SPORT24 για το επίτευγμά του αλλά και τις φιλοδοξίες του με τον Ολυμπιακό.
14/07 @ 22:46
Σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων και σεβασμού, οι οπαδοί του Ηρακλή αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας για να βοηθήσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια τρομερά δύσκολη στιγμή.
14/07 @ 22:03
Οι Φώτης Ιωαννίδης, Τάσος Μπακασέτας, Φιλίπ Τζούρισιτς και Ίνγκι Ίνγκασον θα είναι οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη χρονιά όπως γνωστοποίησαν και επίσημα οι «πράσινοι».
14/07 @ 22:03
Η Ελλάς Σύρου ζήτησε τον κόσμο του νησιού ν' αγοράσει μετοχές και να γίνει κομμάτι της ομάδας.
14/07 @ 21:54
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την εμπορική συνεργασία με την Ευρώπη Ασφαλιστική, της οποίας πρόεδρος είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης.
14/07 @ 14:04
Ο Λούκα Ιβανούσετς έθεσε στόχο για τον ΠΑΟΚ τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος για τα 100 χρόνια του συλλόγου, ενώ, στάθηκε και στα όσα είπε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καταλαβαίνοντας πόσο τον ήθελε.
BEST OF THEMASPORTS