Eνίσχυση με Κονομή

Eνίσχυση με Κονομή

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22χρονο Κύπριο μέσο Λεωνίδα Κονομή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 συν 1 χρόνο.

Ο Λεωνίδας, την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Ομόνοια 29ης Μαΐου και ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΘΟΙ Λακαταμιας.

Καλωσορίζουμε τον Λεωνίδα Κονομή στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΡΑΚΟΣΙΑ: «Έζησα πολύ ωραία χρόνια στην Κύπρο»

ΣΤΡΑΚΟΣΙΑ: «Έζησα πολύ ωραία χρόνια στην Κύπρο»

Ο Θωμάς Στρακόσια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Athletiko αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Κύπρο, καθώς ο νεαρός κίπερ βρισκόταν στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ το 2007, όταν ο πατέρας του, Φώτης, ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στους γαλαζοκίτρινους.