Θεοχάρους: «Θα βρούμε τη λύση για Παφιακό - Να είναι γουρλίδικο το 'Αλφαμέγα'»

Θεοχάρους: «Θα βρούμε τη λύση για Παφιακό - Να είναι γουρλίδικο το 'Αλφαμέγα'»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για όσα θέματα απασχολούν το ρεπορτάζ των κυπελλούχων.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το γηπεδικό: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι υπάρχει κατανόηση. Πιστεύω ότι θα βρούμε μια λύση για να μην ξενιτευτεί η Πάφος. Θα γίνουν κάποιες συναντήσεις από τον ΚΟΑ με όλους τους εμπλεκόμενους. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει καλή θέληση από όλους για να βρεθεί λύση».

Για την ευρωπαϊκή έδρα: «Είναι οριστικό. Ευχαριστούμε το 'Αλφαμέγα' που θα μας φιλοξενήσει. Εύχομαι να είναι γουρλίδικο όπως ήταν μέχρι στιγμής για εμάς».

Για το μέχρι πότε πρέπει να δηλωθεί έδρα για την Κύπρο: «Μέχρι τις 10 Ιουνίου».

Για τον προγραμματισμό: «Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με κάποια συμβόλαια. Θα είναι στην Κύπρο τέλος της βδομάδας ο κ. Ντουμπόφ. Αρχές της επόμενης βδομάδας θα έχουμε ανακοινώσεις».

Για το γεγονός ότι κερδίζει ένα γύρο η Πάφος αν πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ: «Αν το κατακτήσει η Ντόρτμουντ θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέσπασε με τεσσάρα στην ουραγό Γουλβς και πλησίασε τετράδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ξέσπασε με τεσσάρα στην ουραγό Γουλβς και πλησίασε τετράδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια κόντρα στην αδύναμη Γουλβς και πανηγύρισε την εύκολη εκτός έδρας νίκη με 4-1, πλησιάζοντας την πρώτη τετράδα της Premier League.