Αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη

Αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του τελευταίου αγώνα της τελικής φάσης του EURO U-17 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου «Τάσος Μάρκου» μεταξύ της Σουηδίας και της Ιταλίας, ο παρατηρητής της UEFA Maksims Krivunecs παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη, ευχαριστώντας τον για την παραχώρηση του Σταδίου και την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων του EURO U-17.

 
Ο παρατηρητής του αγώνα, ευχαρίστησε επίσης τον κ. Πυρίλλη για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό του προσωπικού του Σταδίου καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη και καλύτερη η Αγγλία, στα νοκ άουτ Κροατία και Γκάνα - Σκόρερ ο Λουκάσεν! (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Πρώτη και καλύτερη η Αγγλία, στα νοκ άουτ Κροατία και Γκάνα - Σκόρερ ο Λουκάσεν! (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Η Αγγλία έκανε το… χρέος της απέναντι στον Παναμά, επικρατώντας 2-0 με κορυφαίο τον Μπέλιγχαμ και ιστορικό τον Κέιν. Την ακολούθησε η Κροατία με το δύσκολο 2-1 επί της Γκάνας (που βγήκε 3η).