Πόλυς ΧαραλάμπουςΟ Ματιέ Βαλμπουενά, δεν θα είναι κάτοικος Λεμεσού την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει πλέον πρόθεση από πλευράς Απόλλωνα, να παραμείνει ο Γάλλος σταρ στο ρόστερ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η εξέλιξη αυτή δεν είναι άσχετη με την απόφαση που έλαβαν οι τεχνικοί υπεύθυνοι, να χαμηλώσει σημαντικά ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας. Είναι κάτι που φέρεται να εισηγήθηκε ο νέος προπονητής Αντριάν Γκούλα.
Την περασμένη σεζόν, οι οπαδοί του Απόλλωνα, απόλαυσαν τις ωραίες στιγμές που τους πρόσφερε ο «Βάλμπου» σε μερικά παιχνίδια. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, δεν θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν ξανά αγωνιζόμενο με τα χρώματα της ομάδας.
Ο Γάλλος πρώην διεθνής άσος, σε 4 μήνες γίνεται 40 χρόνων, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να κρεμάσει τα παπούτσια…
Μετά την αποχώρηση του απ' την Πάφο, ο Τζόναθαν Σίλβα ανακοινώθηκε απ' την Johor Darul Ta'zim, η ομάδα που πριν από μερικές εβδομάδες απέκτησε και τον Ζάιρο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 08:32
Ότι στον Απόλλωνα είχαν ενεργοποιηθεί ξανά για την περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεισάο, είχαν έλθει πληροφορίες στην διάθεση μας από την περασμένη Παρασκευή.
05/07 @ 23:25
Μήνυμα από τον Απόλλωνα στα social media..
05/07 @ 22:58
Ο Απόλλωνας ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και είναι κοντά στο να τον εντάξει στο ρόστερ του.
05/07 @ 19:50
Έντονη κινητοποίηση στα μεταγραφικά του Απόλλωνα.
04/07 @ 13:27
Δημοσίευμα από την ισραηλινή ιστοσελίδα sports.walla.co.il αναφέρει ότι ο Απόλλωνας κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον 23χρονο δεξιό μπακ, Ζόχαρ Ζάσνο.
04/07 @ 11:58
Ο γνωστός Ελλαδίτης δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης, μιλώντας σήμερα στον Super Sport FM με αφορμή την 21η επέτειο από την κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική Ελλάδας, είπε και μία ατάκα που... δεν πέρασε απαρατήρητη, για το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα, Γκάρι Ροντρίγκες.
BEST OF THEMASPORTS