Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, δεν θα είναι κάτοικος Λεμεσού την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει πλέον πρόθεση από πλευράς Απόλλωνα, να παραμείνει ο Γάλλος σταρ στο ρόστερ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι άσχετη με την απόφαση που έλαβαν οι τεχνικοί υπεύθυνοι, να χαμηλώσει σημαντικά ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας. Είναι κάτι που φέρεται να εισηγήθηκε ο νέος προπονητής Αντριάν Γκούλα.

Την περασμένη σεζόν, οι οπαδοί του Απόλλωνα, απόλαυσαν τις ωραίες στιγμές που τους πρόσφερε ο «Βάλμπου» σε μερικά παιχνίδια. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, δεν θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν ξανά αγωνιζόμενο με τα χρώματα της ομάδας.

Ο Γάλλος πρώην διεθνής άσος, σε 4 μήνες γίνεται 40 χρόνων, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να κρεμάσει τα παπούτσια…

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοντά σε Μαβίς Τσιμποτά-ThemaSports
29/06 @ 14:14

Κοντά σε Μαβίς Τσιμποτά

Την περίπτωση του Μαβίς Τσιμποτά αξιολόγησαν στον Απόλλωνα και βρίσκονται κοντά στο να τον εντάξουν στο ρόστερ των γαλάζιων σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ.

Χειραψία με Κίρζη και... κυανόλευκο φιρμάνι για Γκούλα-ThemaSports
28/06 @ 13:47

Χειραψία με Κίρζη και... κυανόλευκο φιρμάνι για Γκούλα

Ανακοινώθηκε στην πρωινή διάσκεψη Τύπου, τώρα είναι και επίσημο! Νέος προπονητής του Απόλλωνα και με τη... βούλα είναι από σήμερα (28/06) ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Αθηνής για τη σύμβαση διαχείρισης εταιρείας-σωματείου...-ThemaSports
28/06 @ 12:43

Αθηνής για τη σύμβαση διαχείρισης εταιρείας-σωματείου...

Ο πρόεδρος του σωματείου Απόλλωνα, Γιώργος Αθηνής, απαντώντας σε ερώτηση συντάκτη της ιστοσελίδας μας για τη σύμβαση διαχείρισης της ποδοσφαιρικής εταιρείας που υπέγραψε με το σωματείο, τόνισε ότι το ποσό δεν είναι στις 80.000 ευρώ, αλλά πολύ μεγαλύτερο.

Απόλλων: Υπέγραψαν 4 παίκτες, αναμένουν 2 απαντήσεις-ThemaSports
28/06 @ 11:23

Απόλλων: Υπέγραψαν 4 παίκτες, αναμένουν 2 απαντήσεις

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους της εταιρείας του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι οι «κυανόλευκοι» απέσπασαν τις υπογραφές τεσσάρων ποδοσφαιριστών!

ΤΕΛΟΣ και επίσημα ο Ματσίν, ανακοινώθηκε ο Γκούλα -ThemaSports
28/06 @ 11:10

ΤΕΛΟΣ και επίσημα ο Ματσίν, ανακοινώθηκε ο Γκούλα

Παίρνοντας τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους της εταιρείας του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανακοίνωσε ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τον Πάμπλο Ματσίν για την αποζημίωση του και αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη Λεμεσιανή ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ