Ανδρέας ΣταύρουΗ Πάφος θα κατέβει με τον βασικό κορμό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο σύντομα θα ξεκινήσει προετοιμασία για τους αγώνες Ευρώπης. Μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα ξεκαθαρίσει αν θα παίξει στον 1ο η στον 2 προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα, αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι θα έχει τον βασικό κορμό για τους αγώνες Ευρώπης.
Είναι πολύ θετικό για την Πάφο ότι θα έχει την ομάδα ίδια σχεδόν με την σεζόν που πέρασε και αυτό θα την βοηθήσει να προχωρήσει σημαντικά και γιατί όχι να φτάσει και στο όνειρο.
Εννοείται πως θα χρειαστεί σημαντικές πινελιές για να ανεβάσει και άλλο επίπεδο αλλά το υπάρχον ροστερ μπορεί να βγει μπροστά στα κομβικά ματς της Ευρώπης.
Κυριαρχεί στην επικαιρότητα και στην… πιάτσα των ποδοσφαιρόφιλων, η τελευταία εξέλιξη για Λοίζου. Ότι υπάρχει πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, από ομάδα του εξωτερικού, για τον 22χρονο διεθνή εξτρέμ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/09 @ 11:00
Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου
07/09 @ 18:44
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μίλησε στο parapolitika.gr με αφορμή την διεξαγωγή ομίλου του Eurobasket στην Λεμεσό.
07/09 @ 12:30
Ανάρτηση από την Πάφο στα σοσιαλ μίντια από την παρουσία μελών της σε εκδηλώσεις της ΟΥΕΦΑ
07/09 @ 00:42
Στην Πάφο με την μορφή δανεισμού από την Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός απροόπτου ο Όγκνιεν Μίμοβιτς
06/09 @ 18:31
«Παρέλασε» από το ρεπορτάζ της Πάφου όμως ο Πάτρικ Λάνζα δεν θα κατηφορίσει στο νησί μας.
06/09 @ 13:34
Μέλος της θαυματουργής ομάδας της Πάφου, ο Θανάσης Παπαδούδης βίωσε την πρόκριση στο Champions League και την κατάκτηση του πρωτάθληματος Κύπρου.
BEST OF THEMASPORTS