Η διαιτησία της Φραπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό έκανε έξαλλους τους ανθρώπους των Θεσσαλονικέων, με το «ντου» του Καρυπίδη στην Γαλλίδα ρέφερι μετά τη λήξη να κάνει ήδη τον γύρο της Ευρώπης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο σχολιαστής διαιτησίας της ΕΡΤ, Παναγιώτης Βαρούχας κατέθεσε την άποψη του για το διαιτητικό σκέλος του τελικού κάνοντας λόγο για μία «κάκιστη διαιτησία» αναφέροντας τις φάσεις που κατά τη γνώμη του αδικήθηκε ο Άρης.
«Για γέλια η Φράπαρ, δεν ήταν για τελικό, έβγαζε κάρτες για να κρατήσει το ματς, κράτησε παραπάνω καθυστέρηση και δεν άφησε ένα λεπτό μετά το γκολ του Παναθηναϊκού», ήταν το αρχικό του σχόλιο.
Για τη φάση δεύτερης κάρτας του Νταρίντα, τόνισε: «Ο Νταρίντα δεν κάνει παράβαση για δεύτερη κάρτα, ήταν αυστηρή κάρτα, που δεν έπρεπε να δοθεί».
Όσο για την αποβολή του Ζουλ: «Ήταν παράβαση για απευθείας κόκκινη, αλλά έπρεπε να δεχθεί κίτρινη και ο Μπακασέτας στη φάση εκείνη».
Τέλος ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε για ένα μαρκάρισμα του Τσέριν: «Έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα στον Τσέριν για προβολή και αμέσως μετά δέχθηκε κάρτα, που θα ήταν η δεύτερη. Ήταν κακή διαιτησία, κάκιστη».
Πηγή: athlosnews.gr
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 15:55
Μετά από 26 χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Κυριάκος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς μετά την κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.
22/07 @ 15:52
Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται στην ευρωπαϊκή αρένα, με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη να κυνηγούν μια επιτυχία που δεν έχουν επαναλάβει στο παρελθόν.
21/07 @ 15:22
Δείτε τι έβγαλε η κληρωτίδα για τις ελληνικές ομάδες στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
21/07 @ 12:29
Μια ακόμα σημαντική μεταγραφή για τον Ηρακλή ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα (21/07) την απόκτηση και του Φιορίν Ντουρμισάι, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.
20/07 @ 22:32
Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Ρέιντζερς πριν τον Παναθηναϊκό, με αρκετούς παίκτες να είναι αμφίβολοι
20/07 @ 21:15
Με τον Χρήστο Τζόλη να πραγματοποιεί εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο στον τελικό του Σούπερ Καπ Βελγίου με γκολ και ασίστ, η Κλαμπ Μπριζ πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.
BEST OF THEMASPORTS