Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής του Βερολίνου, ένα άτομο δίνει μάχη για τη ζωή του μετά συμπλοκή στον σταθμό "Prenzlauer Allee", ενώ άλλα δύο άτομα είναι σοβαρά τραυματισμένα. Συνολικά 12 οι τραυματίες.
Συμπλοκή υπήρξε στον σταθμό "Prenzlauer Allee" του Βερολίνου το βράδυ του Σαββάτου (25/05), που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά 12 ατόμων. Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής του Βερολίνου, ένα άτομο δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ άλλα δύο είναι σοβαρά τραυματισμένα.
Σύμφωνα με τα τα γερμανικά ΜΜΕ, η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00, με την αστυνομία να δυσκολεύεται να ελέγξει την κατάσταση και στο σημείο να φτάνουν πολλά ασθενοφόρα.
Δεν έχει διευκρινιστεί, προς το παρόν, αν η ανακοίνωση της πυροσβεστικής σχετίζεται με την άγρια συμπλοκή στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, παραμονή του τελικού του Final Four της EuroLeague.
Δείτε το νικητήριο καλάθι του Σάσα Βεζένκοφ από τη μαγική ασίστ του Τάιλερ Ντόρσεϊ με το οποίο ο Ολυμπιακός έφυγε με τεράστιο διπλό ανατροπής από το Βελιγράδι.
Παρ' ότι βρέθηκε στο -13 πέντε λεπτά πριν το φινάλε, ο Ολυμπιακός έκανε θρυλική ανατροπή στο Βελιγράδι με συγκινητικούς Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 95-94 επί της Μακάμπι!
Με την Ελεάννα Χριστινάκη να σταματά στους 22 πόντους, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 69-57 της ουγγρικής DVTK στο ΣΕΦ και πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στην EuroLeague Women!