Αναλυτικά:

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από 3 χρόνια όπου ο Εθνικός Λατσιών τους είχε δώσει την ευκαιρία μετά το διαζύγιο από τον Διγενή Μόρφου, η συνεργασία μας έφτασε στο τέλος. Οι προπονητές ακαδημιών στα Grassroots, Arsen Mihajlovic και Goran Petkovski ο οποίος υπήρξε και προπονητής της αγωνιστικής ομάδας Κ14, μετά από 3 χρόνια συνεργασίας αποχαιρετούν το σωματείο μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Arsen Mihajlovic αν και διατελούσε καθήκοντα ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Κ19 στον διαθέσιμο του χρόνο προσπάθησε να βοηθήσει στο μέγιστο!

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς και θερμές μας ευχαριστίες για την προσφορά τους στην ακαδημία μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Στόχος του σωματείου μας είναι να προσφέρει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για την ανάπτυξη των αθλητών μας σωματικά και ψυχικά. Γι’ αυτό το λόγο, προχωρούμε άμεσα στις αλλαγές που είναι απαραίτητες για την εξασφάλιση της ποιότητας, της εκπαίδευσης και της προπόνησης που παρέχουμε. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε νέους προπονητές, που θα διασφαλίζουν τον επαγγελματισμό και αφοσίωση για την επίτευξη των στόχων μας.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DEAL με Αγγελή-ThemaSports
17/06 @ 19:41

DEAL με Αγγελή

Η Αλκή ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκράτη Αγγελή.

Συνεχίζει στην ΠΑΕΕΚ ο Παπαδόπουλος-ThemaSports
17/06 @ 15:10

Συνεχίζει στην ΠΑΕΕΚ ο Παπαδόπουλος

Παραμένει στην ΠΑΕΕΚ και την επόμενη σεζόν ο έμπειρος κίπερ Γιώργος Παπαδόπουλος.

Οι Αλκαίοι για Κύκκο - «Αν υπάρχει Παράδεισος ο μόνος σίγουρος που θα πάει εκεί...» -ThemaSports
17/06 @ 13:25

Οι Αλκαίοι για Κύκκο - «Αν υπάρχει Παράδεισος ο μόνος σίγουρος που θα πάει εκεί...»

Ο Ανδρέας Ξιούρος γνωστός ως Κύκκος, οπαδός της Αλκής, έφυγε από την ζωή, με τους φίλους της ομάδας να εκφράζονται στα social media για έναν γνήσιο φίλο της ομάδας που ξεχώριζε με την παρουσία του στα γήπεδα.

Ανακοίνωση για Ερίκ Μποτεάκ -ThemaSports
17/06 @ 21:01

Ανακοίνωση για Ερίκ Μποτεάκ

Η ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Τρούλλων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ