Τη βραδιά που το Σαν Σίρο αποχαιρέτησε τους Πιόλι, Ζιρού, στο τελευταίο τους παιχνίδι με τους Ροσονέρι, η Μίλαν έκλεισε τη σεζόν με ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Σαλερνιτάνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ισόπαλη 3-3 αναδείχθηκε η Μίλαν εντός έδρας με τη Σαλερνιτάνα στο «Σαν Σίρο». Ηταν το τελευταίο παιχνίδι του Πιόλι στον πάγκο του συλλόγου, μιας και ο έμπειρος Ιταλός κόουτς δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στους Ροσονέρι. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Ζιρού, ο οποίος αποθεώθηκε στο γκολ που πέτυχε. Η Μίλαν πήρε τη 2η θέση πίσω από την Ίντερ, με τη Σαλερνιτάνα να αποχαιρετά την κατηγορία. Βασικός ο Πασαλίδης για τους φιλοξενούμενους.

 

Ο Λεάο άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 22', ενώ ο Ζιρού στο 27ο λεπτό πέτυχε το 2-0. Στο 64' ο Νουάνκβο μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, στο 77' ο Καλάμπρι πέτυχε το 3-1. Η Σαλερνιτάνα μείωσε με τον Σάμπια στο 87' και ο Νουάνκβο διαμόρφωσε στο 89' το 3-3.

gazzetta.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 16:06

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει πως θα βρισκόταν στο πλευρό του Άρνε Σλοτ και θα βοηθούσε με κάθε τρόπο τη Λίβερπουλ αν του το ζητούσε. Και τώρα, ο νέος προπονητής της ομάδας αποκάλυψε ότι ο προκάτοχός του, έχει προσφέρει κάθε πιθανή κι απίθανη συμβουλή για να τον βοηθήσει.

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα-ThemaSports
07/07 @ 20:19

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Άδοξο τέλος στην καριέρα του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του σε ηλικία 33 ετών, μετά από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε-ThemaSports
07/07 @ 13:00

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Φενέρμπαχτσε κι ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα του είναι ο Άνσου Φάτι, σύμφωνα με τη MARCA

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»-ThemaSports
07/07 @ 11:35

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»

Ο Γενς Λέμαν έκανε ένα τουλάχιστον… οπισθοδρομικό σχόλιο για το ροζ μαλλί του Ρόμπερτ Άντριχ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ