Στην εκδήλωση της Δόξας Παλαιομετόχου ο Χάρης Λοϊζίδης
Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Χάρης Λοϊζίδης, παρέστη στην επετειακή εκδήλωση για τα 65 χρόνια της Δόξας Παλαιομετόχου, τιμώντας τη μακρόχρονη διαδρομή και προσφορά του σωματείου.


Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της EuroLeague και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα, οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Κάρλος Περούγκα και Μεχντί Ντιφαλά θα διευθύνουν την αναμέτρηση των πρασίνων με την τουρκική ομάδα.
Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις