Διαβάστε όσα δήλωσε ο Κέντρικ Ναν, μετά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR πριν τον αυριανό (24/5, 19:00) ημιτελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του αυριανού (24/5, 19:00) μεγάλου ημιτελικού της Ευρωλίγκας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, έκανε ο Κέντρικ Ναν!

Ο γκαρντ των «πράσινων» μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι το βάθος που διαθέτει η ομάδα του, ενώ τόνισε ότι ο ημιτελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες και εξέφρασε την πεποίθηση ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση!

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού:

Για το βάθος που έχει ο Παναθηναϊκός: «Είναι πολύ σημαντικό και έτσι οι ομάδες προχωράνε μακριά στην σεζόν. Υπάρχουν σκάουτερς σε όλη την σεζόν που λένε να μην δώσουμε σε αυτούς τους δύο παίκτες τίποτα και για αυτό πρέπει άλλοι παίχτες να βγουν μπροστά και αυτό κάνουμε όλη την χρόνια. Είμαστε μια ομάδα με μεγάλο βάθος και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για την αγάπη που έχει εισπράξει στον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι τίποτα άλλο από αγάπη, η εμπειρία που είχα για επτά μήνες είναι κάτι που δεν είχα ζήσει. Υποστήριξη σε κάθε παιχνίδι, παρά πολύ παθιασμένοι οπαδοί και είμαι ο τύπος του παίκτη που τα βλέπει αυτά και νιώθει τιμή για αυτό».

Για το πόσο ανταγωνιστικός θα είναι ο ημιτελικός με τη Φενέρ και που θα κριθεί: «Προφανώς, η ανταγωνιστικότητα θα είναι εκεί, η προσπάθεια θα είναι εκεί, πιστεύω ότι θα κριθεί σε μικρές λεπτομέρειες, όπως οι μπάλες 50-50, τα loose balls, τα ριμπάουντ, αυτά τα είδη των plays, αυτά θα δείξουν την ομάδα που θα φτάσει στην κορυφή».

Για το αν είναι υποτιμημένο μέρος του παιχνιδιού η άμυνα του: «Ναι, σίγουρα. Θεωρώ ότι αυτό το μέρος του παιχνιδιού μου είναι το πιο υποτιμημένο, η άμυνα μου, η ταχύτητά μου και η ικανότητα μου να μαρκάρω στην περίμετρο, ακόμα και να προστατεύω την ρακέτα λιγάκι. Ξέρω ότι έχετε δει κάποιες από τις τάπες μου, μπορώ να παίξω άμυνα και είμαι καλός σε αυτό».

Για το αν είναι ήρεμος πριν τον ημιτελικό: «Όχι, δεν είμαι ήρεμος καθόλου, είμαι αυτό που είμαι, έτσι προετοιμάζω τον εαυτό μου, να περάσω καλά αλλά ταυτόχρονα να παίζω ελεύθερος, αλλά και να είμαι έτοιμος για όλα. Πιστεύω ότι είναι έτοιμη η ομάδα μου για τον ημιτελικό. Μου αρέσει να καθοδηγώ τους συμπαίκτες μου με την φωνή μου και να λειτουργώ σαν παράδειγμα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθνική Ανδρών: Τη Δευτέρα στο ΣΕΦ η πρώτη συγκέντρωση-ThemaSports
16/06 @ 12:10

Εθνική Ανδρών: Τη Δευτέρα στο ΣΕΦ η πρώτη συγκέντρωση

Η Εθνική Ανδρών ξεκινάει την προετοιμασία της εν όψει Προολυμπιακού Τουρνουά και τη Δευτέρα (17/6) στο ΣΕΦ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση

Μπαρτσελόνα: Διετής η συμφωνία με τον Πάντερ, όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα-ThemaSports
16/06 @ 11:58

Μπαρτσελόνα: Διετής η συμφωνία με τον Πάντερ, όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα

Ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για διετή διάρκεια στη συμφωνία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Κέβιν Πάντερ

Η υπόθεση Μπαρτσελόνα - Χεζόνια θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, σύμφωνα με τη Marca-ThemaSports
16/06 @ 11:35

Η υπόθεση Μπαρτσελόνα - Χεζόνια θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, σύμφωνα με τη Marca

Η πολύκροτη υπόθεση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάριο Χεζόνια αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca

Οι κούπες στον Αργυρό - To γλέντι του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/06 @ 08:58

Οι κούπες στον Αργυρό - To γλέντι του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με τις κούπες της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός AKTOR διασκέδασε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Ζευγαρά το φινάλε της επιτυχημένης σεζόν!

Κέντρικ Ναν: Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα για το φραστικό επεισόδιο με τη σύντοφό του-ThemaSports
15/06 @ 17:04

Κέντρικ Ναν: Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα για το φραστικό επεισόδιο με τη σύντοφό του

Ο Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, σύμφωνα με το NEWS247.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ