Σε ένα video 3,5 λεπτών φανερώνεται η μεγάλη ένταση που επικράτησε στην άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο και την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Mεγάλη ένταση επικράτησε κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο, καθώς οπαδοί της Φενέρ αποδοκίμασαν τους παίκτες του τριφυλλιού και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Αταμάν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έγινε έξαλλος με την συμπεριφορά των οπαδών της Φενέρ αλλά και την απουσία της αστυνομίας και των σεκιούριτι, με τον Αταμάν να ανοίγει διάλογο με οπαδούς της τουρκικής ομάδας και στο λόμπι του ξενοδοχείου.

O Αταμάν ζητούσε επίμονα να μάθει που ήταν η αστυνομία, ενώ με εμφανή τον εκνευρισμό του φώναζε ότι δεν θα δώσει το παρών στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευσής.

 

Το επεισόδιο δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού όπως φαίνεται στο video που δείχνει όλα όσα διαδραματίστηκαν, μεγάλη ένταση υπήρξε και με μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού και οπαδό της Φενέρ που πήγε να τους επιτεθεί.

Η Euroleague, μάλιστα μετά το επεισόδιο, απολογήθηκε στον Τούρκο προπονητή και την αποστολή του Παναθηναϊκού, για τα όσα διαδραματίστηκαν, ενώ στο ξενοδοχείο βρέθηκε και ο Έλληνας πρόξενος Ηλίας Κλουβάτος με εντολή και εποπτεία της πρέσβεως, Μάρας Μαρινάκη. 

Δείτε παρακάτω το video που δείχνει όλη την ένταση:

sdna.gr

 

 
 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι κούπες στον Αργυρό - To γλέντι του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/06 @ 08:58

Οι κούπες στον Αργυρό - To γλέντι του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με τις κούπες της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός AKTOR διασκέδασε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Ζευγαρά το φινάλε της επιτυχημένης σεζόν!

Κέντρικ Ναν: Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα για το φραστικό επεισόδιο με τη σύντοφό του-ThemaSports
15/06 @ 17:04

Κέντρικ Ναν: Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα για το φραστικό επεισόδιο με τη σύντοφό του

Ο Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, σύμφωνα με το NEWS247.

Ο Κέντρικ Ναν συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία-ThemaSports
15/06 @ 15:25

Ο Κέντρικ Ναν συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με την σύζυγό του, σύμφωνα με το NEWS24/7.

Μετακομίζει στο Βελιγράδι Κάνααν-ThemaSports
15/06 @ 08:43

Μετακομίζει στο Βελιγράδι Κάνααν

Παραμένει στα ερυθρόλευκα, αλλά του... Ερυθρού Αστέρα ο Αϊζάια Κάαν.

Επίσημο: Παραμένει στη Μονακό για άλλα τρία χρόνια ο Τζέιμς!-ThemaSports
14/06 @ 13:18

Επίσημο: Παραμένει στη Μονακό για άλλα τρία χρόνια ο Τζέιμς!

Η Μονακό ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάικ Τζέιμς για τρία χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ