Στην ιστοσελίδα eldesmarque.com για την τεράστια επιτυχία της Πάφου, μίλησε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η Κύπρος είναι ένα νησί πολύ κοντά στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια, Ρώσοι επενδυτές αποφάσισαν να επενδύσουν εδώ και να αγοράσουν αρκετούς συλλόγους. Αυτό ανεβάζει το επίπεδο των συλλόγων πολύ»

«Έχουμε ζησει μια περίοδο με τον Ουνάι Έμερι στην οποία μεγαλώσαμε μαζί, αλλά αυτός ο τίτλος είχε μια ιδιαίτερη γεύση. σου δίνει αυτή την ευρωπαϊκή γνώση, ότι σε βλέπουν λίγο και σε βάζουν στην αγορά

«Ο  σύλλογος έχει φιλόδοξους στόχους. Πρώτα πρέπει να περάσουμε τους προκριματικούς. Η πρόκριση στους ομίλους θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα γιατί θα μας επέτρεπει η Πάφος σε ευρωπαϊκό επίπεδο να ενισχυθεί περισσότερο.

«Υπάρχουν κανόνες στους οποίους δεν είσαι υποχρεωμένος να παίζεις με συγκεκριμένο αριθμό Κυπρίων. Έχουμε 16 διαφορετικές εθνικότητες στον σύλλογό μας, με τα καλά και τα κακά που αυτό συνεπάγεται. Είναι αλήθεια ότι είναι ένα σενάριο που ωφελεί την αγορά παικτών και πιθανές ενσωματώσεις από το εξωτερικό, αλλά τους βλάπτει και ως χώρα και συγκεκριμένα την εθνική ομάδα. Η επικοινωνία στα αποδυτήρια είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα, αλλά εγώ μιλάω Γαλλικά και Αγγλικά. Η δημιουργία μιας ενωμένης ομάδας ήταν η βάση της φετινής επιτυχίας

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάφος FC: Ορίστηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το Σωματείο-ThemaSports
22/06 @ 22:36

Πάφος FC: Ορίστηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το Σωματείο

Η Πάφος ενημερώσε για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση πως θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/06/2024 και ώρα 20:00 στο χώρο των γραφείων της Πάφος FC.

Πρώτο φιλικό τεστ στην Αυστρία για την Πάφος FC την Κυριακή (23/06)-ThemaSports
22/06 @ 11:57

Πρώτο φιλικό τεστ στην Αυστρία για την Πάφος FC την Κυριακή (23/06)

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της επί Αυστριακού εδάφους θα δώσει το βράδυ της Κυριακής (23/06, 19:00) η Πάφος FC, η οποία θα αντιμετωπίσει την Κραϊόβα.

Εκεί έδωσε προτεραιότητα ο Καρσέδο -ThemaSports
21/06 @ 22:43

Εκεί έδωσε προτεραιότητα ο Καρσέδο

Δύο προσθήκες ανακοίνωσε μέχρι τώρα η ομάδα της Πάφου και με τις δύο να αφορούν Κύπριους ποδοσφαιριστές, φανερώντας έτσι την ανάγκη και την προτεραιότητα για ενίσχυση της ομάδας με ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Αν δεν πουλήσει Μάριο, ούτε τώρα ο Κίκης Φιλίππου… -ThemaSports
21/06 @ 08:02

Αν δεν πουλήσει Μάριο, ούτε τώρα ο Κίκης Φιλίππου…

Συναντήθηκε με τον Ρομάν Ντουμπόφ, εκ των ιδιοκτητών της Πάφου, ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου. Το ρεπορτάζ λέει, ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για να μετακομίσει στην πόλη του Κινύρα, ο διεθνής επιθετικός Μάριος Ηλία…

«Σκανάρει» νεαρό Ισραηλινό πορτιέρο ο Καρσέδο στην Αυστρία-ThemaSports
21/06 @ 00:11

«Σκανάρει» νεαρό Ισραηλινό πορτιέρο ο Καρσέδο στην Αυστρία

Από το «μικροσκόπιο» του Χουάν Κάρλος Καρσέδο περνάει ο Nitai Greis.

Ταξιδεύει στην Αυστρία με την Πάφος FC η Cablenet -ThemaSports
20/06 @ 18:29

Ταξιδεύει στην Αυστρία με την Πάφος FC η Cablenet

Η Cablenet σε συνεργασία με την Pafos FC ταξιδεύει στην Αυστρία από τις 27/6 μέχρι τις 5/7, με τους Γρηγόρη Γεωργίου και Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου για να βρεθούν στο πλευρό των κυπελλούχων και να καλύψουν μέρος της προετοιμασίας της Παφιακής ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ