Έβαλε ΥΠΟΓΡΑΦΗ ο Μπρούνο Γκάμα!

Έβαλε ΥΠΟΓΡΑΦΗ ο Μπρούνο Γκάμα!

Ο Μπρούνο Γκάμα παραμένει κάτοικος Λάρνακας με την ΑΕΚ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Bruno Gama για τoν επόμενο 1 χρόνο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην ομάδα μας τις δύο τελευταίες σεζόν, έχει καταγράψει 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σκοράρει 2 γκολ. 

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία. 

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ΑΕΚ. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Υπόσχομαι να συνεχίσω καθημερινά να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθώ την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Εύχομαι η νέα σεζόν να μας φέρει μόνο χαρές και επιτυχίες. Θα τα πούμε σύντομα στο γήπεδο», δήλωσε ο Bruno Gama. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ έστειλε ο νέος Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Θύμιος Αγαθοκλέους.