Ήταν ο πιο επιτυχημένος της τελευταίας διετίας κι όμως δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν μαζί. Ο Τοντ Μπόελι με την πολιτική που ακολουθεί στην Τσέλσι συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε ο Αμπράμοβιτς και κάνει δύσκολη τη ζωή των προπονητών, σε ένα κλαμπ που τελικά η καρέκλα στην άκρη του πάγκου είναι μόνιμα... ηλεκτρική.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν η Τσέλσι δεν είχε κάνει αυτό το σερί στον τερματισμό και δεν είχε εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα ήταν αρκετά πιο λογική και αναμενόμενη η απόφαση πως είναι καλύτερο να «χωρίσουν» τους δρόμους τους η ομάδα και ο Ποτσετίνο.

Με αυτό το φινάλε, το 5x5 και την 6η θέση από το πουθενά, αλλά πολύ περισσότερο με τον τρόπο που οι «μπλε» έβγαζαν κάτι αρκετά πιο στρωτό και σοβαρό στον αγωνιστικό χώρο, προκαλεί απορίες και έντονη διαφωνία.

Ο Τοντ Μπόελι συναντήθηκε με τον Ποτσετίνο, τα είπαν, τα ανέλυσαν, προσπάθησαν να κατανοήσουν αν θα γινόταν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, αλλά ουδείς από τους δυο αισθανόταν πως αυτό θα ήταν εφικτό.

Ο Αργεντινός ήταν ο πιο επιτυχημένος προπονητής της τελευταίας διετίας στην Τσέλσι, αλλά αποτελεί κι εκείνος παρελθόν έπειτα από 11 μήνες στην τεχνική ηγεσία.

Η απώλεια του Λιγκ Καπ στον τελικό με τη Λίβερπουλ και η αδυναμία να μπει η ομάδα στην 4άδα - άσχετα αν ο στόχος δεν ήταν αυτός στην έναρξη του πρότζεκτ - στοίχισαν ακριβά.

Παρ' όλα αυτά, ο σύλλογος της πρωτεύουσας σύντομα θα έχει 6ο διαφορετικό πρόσωπο στον πάγκο, στην εποχή του Μπόελι στην ιδιοκτησία. Δηλαδή... σε μια διετία!

Από την απόλυση του Τούχελ, στην πρόσληψη του Πότερ που αποδείχθηκε τεράστιο λάθος, στα ελάχιστα ματς με τον Σάλτορ στον πάγκο κι έπειτα στην ανάγκη που παρουσιάστηκε να κρατήσει για λίγο τα ηνία ο Λάμπαρντ σε μια σεζόν που όλοι απλά...βιάζονταν να τελειώσει. Και τώρα ο Ποτσετίνο. Κι εκείνος αποχωρεί έπειτα από μόλις μια ποδοσφαιρική χρονιά.

Η Τσέλσι συνεχίζει να είναι ένα κλαμπ που δεν επενδύει σε προπονητές, δεν βοηθά στην ανάπτυξη και εξέλιξη ενός πλάνου και καθοδηγείται μονάχα από τα πρόσκαιρα αποτελέσματα...

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Κίλερ» Πιέρος! Δείτε τα ΔΥΟ γκολ του στην τεσσάρα της Σανφρέτσε (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/06 @ 10:15

«Κίλερ» Πιέρος! Δείτε τα ΔΥΟ γκολ του στην τεσσάρα της Σανφρέτσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλος πρωταγωνιστής με δύο γκολ στη νίκη της Σανφρέτσε επί της Τόκιο Βέρντι ήταν ο Πιέρος Σωτηρίου το Σάββατο.

Στο πλευρό της Κροατίας για το ματς με την Ισπανία η εντυπωσιακή Ιβάνα Κνολ!-ThemaSports
15/06 @ 19:35

Στο πλευρό της Κροατίας για το ματς με την Ισπανία η εντυπωσιακή Ιβάνα Κνολ!

Στο πλευρό της εθνικής ομάδας της Κροατίας σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση βρίσκεται η εντυπωσιακή, Ιβάνα Κνολ!

Xωρίς τον Ντιμπάλα η αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Copa America - Έκπληξη με τον 19χρονο Καρμπόνι-ThemaSports
15/06 @ 16:41

Xωρίς τον Ντιμπάλα η αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Copa America - Έκπληξη με τον 19χρονο Καρμπόνι

Eκτός 26αδας για το επικείμενο Copa America των ΗΠΑ, άφησε τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι. Έκπληξη με τον 19χρονο, Βαλεντίν Καρμπόνι!

 ΝΤΟΠΙΕΤΑ ο Πιέρος-ThemaSports
15/06 @ 14:14

ΝΤΟΠΙΕΤΑ ο Πιέρος

Δίμπαλο στην Tokyo Verdy... έριξε ο Πιέρος Σωτηρίου.

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Κέβιν Κάμπελ-ThemaSports
15/06 @ 13:27

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Κέβιν Κάμπελ

Σε ηλικία 54 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Κέβιν Κάμπελ.

Ήρθε η νέα εποχή της Έβερτον; Συμφωνία για την αγορά της από τον ιδιοκτήτη της Ρόμα!-ThemaSports
14/06 @ 23:05

Ήρθε η νέα εποχή της Έβερτον; Συμφωνία για την αγορά της από τον ιδιοκτήτη της Ρόμα!

Πολύ μεγάλη στιγμή για την Έβερτον, καθώς ο Φαρχάντ Μοσίρι ήρθε σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Ρόμα και τον «Όμιλο» Friedkin, για την εξαγορά του συλλόγου. Άμεσα αναμένονται αποφάσεις, κρίσιμες οι επόμενες 24 ώρες!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ