Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για το κεφάλαιο «νέος προπονητής» και όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της Λεμεσιανής ομάδας αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα προπονητή: «Ουσιαστικά για να το πάρουμε από την αρχή, έχει δημιουργηθεί short list με υποψήφιους προπονητές, έγιναν επαφές με τον Ντούσαν Κέρκεζ και παρά την επιθυμία του να επιστρέψει, η όλη πορεία του δεν του επέτρεψε να επιστρέψει. Ήταν η πρώτη επιλογή και νομίζω ήταν και λογική. Ένας άνθρωπος που κατέκτησε και τίτλο με την ΑΕΛ, γνωρίζει ποια είναι η ΑΕΛ και θεωρήσαμε πως είναι άνθρωπος που θα μπορούσε να κτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε πλέον μπροστά μας ανοικτή πρόταση στον Κόλμαν και περιμένουμε να απαντήσει εάν θα είναι θετική η απάντησή του. Είπαμε εξ αρχής ότι θα κλείναμε το θέμα με τον προπονητή αυτήν την εβδομάδα. Είμαστε στα πλαίσια, μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχουμε κατάληξη με τον κ. Κόλμαν».

Για τον Τζάλμα, τις αποχωρήσεις και το ρόστερ: «Μετά από μια καταστροφική αγωνιστικά χρονιά, τα 3/4 του ρόστερ θα είναι αλλαγμένα. Ολοκληρώθηκαν αρκετά συμβόλαια, αποχώρησαν εφτά παίκτες με τον Τζάλμα. Του έγινε πρόταση για να μείνει, αλλά ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει για να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Κανείς δεν μένει με το ζόρι και κανέναν δεν παρακαλούμε. Όποιος έχει την καλή διάθεση και να ακολουθήσει το όραμα μας μένει. Αρκετών ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τέλος Μαΐου και δεν έγιναν επαφές για ανανεώσεις, είναι διαφορετική περίπτωση ο Τζάλμα. Εναπόκειται στον νέο προπονητή και στον τεχνικό διευθυντή για το επόμενο στάδιο που είναι η στελέχωση του ρόστερ».

Για το αν υπάρχει κάποια πρόταση για Κύπριους παίκτες της ΑΕΛ: «Επίσημη πρόταση από καμία ομάδα για κανέναν ποδοσφαιριστή. Νομίζω πως όλοι πλέον οι παράγοντες είναι έμπειροι και ξέρουν πως να απευθυνθούν στην ομάδα αν θέλουν να υποβάλουν πρόταση για κάποιον παίκτη μας».

Για το αν θα ενισχυθεί με Κύπριους παίκτες η ομάδα: «Όλοι οι καλοί Κύπριοι παίκτες ενδιαφέρουν όλες τις ομάδες. Από το ενδιαφέρον και την επίτευξη συμφωνίας όμως, υπάρχει μακρύς δρόμος. Ο κ. Γιάννου και με την εμπειρία που έχει στις αναπτυξιακές ηλικίες, θα προσδώσει σε αυτόν τον στόχο της στελέχωσης με Κύπριους παίκτες, αν θέλουμε και μελλοντικά να δούμε μεγαλύτερο αριθμό Κυπρίων παικτών στην ομάδα μας».

Για το οικονομικό και την στήριξη του κόσμου: «Η προηγούμενη διοίκηση, στο οικονομικό θέμα προσπάθησε πάρα πολύ να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και πρέπει να τη συγχαρούμε. Είναι τεράστιος βραχνάς το οικονομικό για όλες τις ομάδες. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να εμβολιάσουμε το σωματείο με χορηγικές συμφωνίες που θα δώσουν την άνεση να βγει η χρονιά χωρίς σκαμπανεβάσματα οικονομικά. Όταν δεν πάει καλά η ομάδα, μειώνονται τα έσοδα. Το εμπορικό τμήμα και το μάρκετινγκ δουλεύουν νυχθημερόν για να πετύχουν οικονομικές συμφωνίες. Ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή τη νέα προσπάθεια. Δεν μειώνουμε την προσφορά κανενός από τις προηγούμενες διοικήσεις. Ο κόσμος θα είναι εκεί, μας εκφράζει την στήριξη του, προσπαθούμε κι εμείς να δείξουμε στον κόσμο με έργα ότι αυτό που πάμε να φτιάξουμε είναι αντάξιο της ιστορίας της ομάδας. Εμείς ζητάμε συσπείρωση γύρω από τη νέα διοίκηση, είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, πέρασε δύσκολες χρονιές ο κόσμος της ΑΕΛ και ευελπιστούμε πως θα παραμείνει δίπλα μας και φέτος».

Για τον Θεόδωρο Αντωνίου: «Ευχαριστούμε τον τέως πλέον γενικό διευθυντή της ΑΕΛ, Θεόδωρο Αντωνίου για την προσφορά του, τόσο αυτός όσο και άλλοι. Έκαναν πολλές θυσίες και αυτοί για να βγει η χρονιά αναίμακτα και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα τους έχουμε και πάλι δίπλα μας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχαιρέτησε ΑΕΛ ο Μπάστο-ThemaSports
21/06 @ 10:15

Αποχαιρέτησε ΑΕΛ ο Μπάστο

Μήνυμα στα σοσιαλ μίντια από τον πρώην άσο της ΑΕΛ

Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ ο Μπάστο: «Η Κύπρος και η Λεμεσός θα έχουν πάντα μια θέση στην καρδιά μου...»-ThemaSports
20/06 @ 21:20

Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ ο Μπάστο: «Η Κύπρος και η Λεμεσός θα έχουν πάντα μια θέση στην καρδιά μου...»

Ο Ούγκο Μπάστο αποχωρεί από την ΑΕΛ μετά από δύο χρόνια και με ανάρτησή του, αποχαιρέτησε την ομάδα και το κόσμο της.

Στα κίτρινα και τυπικά ο Φιλιώτης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/06 @ 15:53

Στα κίτρινα και τυπικά ο Φιλιώτης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με βίντεο, αλλά και φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media η ΑΕΛ, καλωσόρισε τον Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη.

Ο... δίμετρος Σόνεμπεργκ ψηλά στη λίστα της ΑΕΛ-ThemaSports
20/06 @ 14:11

Ο... δίμετρος Σόνεμπεργκ ψηλά στη λίστα της ΑΕΛ

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΛ και το όνομα του είδε το φως της δημοσιότητας, είναι ο Σβεν Σόνεμπεργκ.

Δεξιώθηκε πρώην προέδρους της ΑΕΛ ο Κωνσταντίνου-ThemaSports
20/06 @ 12:50

Δεξιώθηκε πρώην προέδρους της ΑΕΛ ο Κωνσταντίνου

Ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, δεξιώθηκε χθες το βράδυ πρώην προέδρους του «γαλαζοκίτρινου» σωματείου, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση της η Λεμεσιανή ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ