Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε κείμενο με αυτούσιες τις σημερινές (22/05) δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου, στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου:

– ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Συγχαρητήρια στην Πάφο για την κατάκτηση του κυπέλλου, δίκαια επικράτησε στον τελικό. Δυστυχώς για εμάς ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο εξελίχθηκαν όλα στραβά, ήταν αρκετό για να μας βγάλει εκτός διεκδίκησης του κυπέλλου. Ένα εύκολο πέναλτι στο ξεκίνημα δημιούργησε νέα δεδομένα στον αγώνα. Ακολούθως, εκεί που η ομάδα άρχισε σιγά-σιγά να συνέρχεται, άλλη μια κακιά στιγμή έφερε το 2-0, ενώ σχεδόν αμέσως ήρθε και το 3-0 με μακρινό σουτ και έτσι ήταν πλέον δύσκολο για την ομάδα να επανέλθει. Θέλαμε πολύ την 3η διαδοχική κατάκτηση κυπέλλου για την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τον κόσμο της, όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Μέσα από κάθε δύσκολη στιγμή υπάρχει η ευκαιρία για να βγεις ακόμη πιο δυνατός και αυτό είναι που επιδιώκουμε.

– ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ: Μετά τον τελικό κυπέλλου διαπιστώσαμε πως κάποιοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ – λίγοι, ίσως 2-3 άτομα – ένιωσαν ότι ήταν η ευκαιρία για να μηδενίσουν την προσπάθεια της ομάδας των τελευταίων τριών μηνών. Αναφορές του τύπου «τώρα δεν μπορεί να κρύψει τα προβλήματα με την κατάκτηση του κυπέλλου» είναι το λιγότερο προσβλητικές, άδικες και μας έκαναν να νιώσουμε ότι περίμεναν στη γωνία ελπίζοντας για την ευκαιρία που η ομάδα δεν τους έδωσε στους δέκα αγώνες των play-off και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Διαβάσαμε αναφορά σε ιστοσελίδα για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές μας πως «θα πρέπει να γίνει σωστή εκτίμηση για τη θέση τους στην αγωνιστική ιεραρχία» – αν είναι δυνατόν – , ενώ άλλη ιστοσελίδα σε κείμενο που ανάρτησε ένιωσε την ανάγκη να αμφιβάλλει εάν ο νέος μας προπονητής είδε τον τελικό. Να υπενθυμίσουμε και δημόσια – και πρώτα να πούμε πως θα κρατούμε άπαντες υπεύθυνους για τυχόν ψέματα, ανακρίβειες, υπερβολές που ενδεχομένως να αναφέρουν στο μέλλον – πως πρώτος ο Πρόεδρος και η Διοίκηση βγήκαν μπροστά τον περασμένο Φεβρουάριο, κάνοντας δημόσια αυτοκριτική. Εξαγγέλθηκαν και έγιναν αρκετές αλλαγές, κάποιες ορατές στον κόσμο και κάποιες άλλες όχι. Η πορεία που ακολούθησε άξιζε την αναγνώρισή μας, διότι όντως δεν ήταν εύκολο για την ομάδα να βγει από την κατάσταση που είχε βρεθεί και να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα. Τελικά η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση, 4 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή τον οποίο κέρδισε τρεις φορές και έφτασε στον τελικό όπου έχασε από την Πάφο, την οποία στο πρωτάθλημα άφησε 7 βαθμούς πίσω της. Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψηφίστηκαν στους κορυφαίους του πρωταθλήματος (Παναγιώτου, Μπέζους, Σεμέδο, Χαραλάμπους) και η ομάδα είχε τη 2η καλύτερη επίθεση με ένα γκολ λιγότερο από την πρώτη επίθεση. Και για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να είμαστε εντελώς ξεκάθαροι, το είπαμε χίλιες φορές και θα το πούμε άλλες τόσες αν χρειαστεί: Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πανηγυρίζει για τρίτες θέσεις ή οτιδήποτε άλλο πέρα από τις κατακτήσεις τίτλων και Ευρωπαϊκές διακρίσεις. Αυτή είναι η μοίρα της και δεν αλλάζει. Από την άλλη ξέρουμε να αναγνωρίζουμε το επίπεδο του ανταγωνισμού και την προσπάθεια και δεν πρόκειται να ανεχτούμε εκπροσώπους των ΜΜΕ να φτάνουν στο άλλο άκρο, του μηδενισμού, των απαξιωτικών σχολίων, της προσβολής και της ισοπέδωσης. Το λέμε και είμαστε ξεκάθαροι. Η Διοίκηση αναγνώρισε και αναγνωρίζει τι χρειάζεται να βελτιωθεί. Ο ίδιος ο Πρόεδρος στην πρόσφατη του δήλωση τόνισε πως προχωράμε αποφασιστικά στην επόμενη ημέρα για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και ανέφερε ότι όλοι εργάζονται σκληρά για να εκπληρώσουν τις προσδοκίες του κόσμου, οι οποίες είναι οι ίδιες με αυτές της Διοίκησης.

– ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ: Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν έχει εντατικοποιηθεί ο προγραμματισμός μας. Έγινε αρκετή δουλειά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τώρα μπαίνουμε σε μια πιο εντατική πορεία. Ο κ. Νταμπράουσκας βρίσκεται στην Κύπρο και σε συνεργασία με τον κ. Αναστασίου και το Τμήμα Σκάουτινγκ τρέχουν τον προγραμματισμό. Οι διεργασίες αφορούν όλα τα επίπεδα, δηλαδή και το υφιστάμενο ρόστερ και την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και άλλα κεφάλαια που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό, όπως για παράδειγμα η προετοιμασία, φιλικοί αγώνες κτλ. Το ενδιαφέρον του κόσμου μας είναι μεγάλο και το καταλαβαίνουμε. Του ζητάμε να αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις για να λαμβάνει τη σωστή ενημέρωση.

– ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ: Δεν θα μπούμε στη διαδικασία – τουλάχιστο στην παρούσα φάση – να σχολιάσουμε ένα – ένα κάποια δημοσιεύματα που αφορούν τον προγραμματισμό μας. Έχουμε διαβάσει ανακρίβειες τις τελευταίες μέρες. Για παράδειγμα υπάρχει ιστοσελίδα – αυτή που διερωτάται αν ο νέος μας προπονητής είδε τον τελικό – που μέσα σε δύο ημέρες ανέβασε τρία θέματα με διαφορετικές πληροφορίες που αφορούν το πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ μας. Όχι άποψη, αλλά πληροφορίες για το τι υποτίθεται θα γίνει. Δεν νιώθουμε πως με κάτι τέτοιο δείχνει κάποιος τον σεβασμό του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, περισσότερο μας κάνει να πιστεύουμε πως ψάχνει τα κλικς για το δικό του όφελος. Αυτό που προτείνουμε στον κόσμο μας είναι να είναι πολύ επιφυλακτικός με αυτά που διαβάζει και να αναμένει την επίσημη πληροφόρηση από την ομάδα.

– ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Λοΐζου στην Χέρενφεν και επιστρέφει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τον περιμένουμε με την έναρξη της προετοιμασίας για να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Για τον Λοΐζο ισχύει το ίδιο όπως και με κάθε άλλο ποδοσφαιριστή του ρόστερ μας, σε περίπτωση που έρθει πρόταση θα την αξιολογήσει η ομάδα.

– ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ: Όσο αφορά το κεφάλαιο τηλεοπτικά, δεν μπορούμε να αναφέρουμε κάτι περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο κόσμος μας θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για την επίσημη ενημέρωση επί του θέματος αυτού.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 «Σκαλίζει την περίπτωση Σουλεϊμάνοφ»-ThemaSports
22/06 @ 23:10

«Σκαλίζει την περίπτωση Σουλεϊμάνοφ»

Δημοσίευμα της εφημερίδας FORZA κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον 24χρονο, ύψους 1.71μ., αριστεροπόδαρο ακραίο επιθετικό του Άρη Θεσσαλονίκης, Μαγκομέντ Σουλεϊμάνοφ.

«Η σημαία της Ομόνοιας πάντα εκεί!» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) -ThemaSports
22/06 @ 17:47

«Η σημαία της Ομόνοιας πάντα εκεί!» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Όμιλο Παλαιμάχων Ομόνοιας Λευκωσίας... 

ΒΙΝΤΕΟ: Αρχή με εργομετρικά για την Ομόνοια-ThemaSports
22/06 @ 13:41

ΒΙΝΤΕΟ: Αρχή με εργομετρικά για την Ομόνοια

Η Ομόνοια ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, κάνοντας αρχή με τα εργομετρικά.

Αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ στην Ομόνοια ο Μίκαελ Νίλσον-ThemaSports
22/06 @ 12:53

Αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ στην Ομόνοια ο Μίκαελ Νίλσον

Ο Σουηδός Μίκαελ Νίλσον είναι το νέο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας.

Ομόνοια: Ξεκίνησαν τα εργομετρικά τεστ (Φωτογραφίες)-ThemaSports
21/06 @ 20:24

Ομόνοια: Ξεκίνησαν τα εργομετρικά τεστ (Φωτογραφίες)

Η Ομόνοια ανάρτησε φωτογραφίες από την έναρξη των εργομετρικών τεστ των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Μάριτς: «Αναζητούσα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου για να παλέψω για τίτλους» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/06 @ 18:14

Μάριτς: «Αναζητούσα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου για να παλέψω για τίτλους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του νέου της αποκτήματος της ομάδας, Ματέο Μάριτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ