Ο Παναθηναϊκός με τον Χρήστο Κόντη στο τιμόνι του ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη με τους πάντες να είναι αποφασισμένοι να κλείσουν καλά τη σεζόν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αποφασισμένοι είναι οι πάντες στον Παναθηναϊκό να κλείσουν θετικά την εφετινή σεζόν κατακτώντας το Κύπελλο.
Η παρουσία του Χρήστου Κόντη φέρεται να έχει ανεβάσει τη ψυχολογία στην ομάδα και στις προπονήσεις και τους παίκτες να έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά και μόνο τον πανηγυρισμό στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη.
Στην ομάδα οι πάντες, γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία που έχει ο αγώνας και τι διακυβεύεται σε αυτόν και έτσι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην καλύτερη προετοιμασία τους για το παιχνίδι.
Ξέρουν πολύ καλά ότι πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή αλλά εκτιμούν ότι με μια εμφάνιση αντίστοιχη με αυτή που έκαναν με τον Ολυμπιακό στα πρώτα 60 λεπτά θα μπορέσουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Το μεγάλο ζητούμενο και αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το παιχνίδι και έγινε… μάθημα και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ότι θα πρέπει να γίνει καλύτερη διαχείριση δυνάμεων από τους παίκτες για να μην υπάρχει η… μεγάλη πτώση στην απόδοση της ομάδας προς το τέλος του αγώνα.
Ο Έλληνας τεχνικός του τριφυλλιού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς και ο Φώτης Ιωαννίδης δηλώνει «παρών» στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Πηγή: sport-fm.gr
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 20:05
Οι 5 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην κλήρωση του 3ου προκριματικού έχουν «κλειδώσει», με το τοπίο να παραμένει «θολό» για τους δύο τελευταίους.
01/06 @ 09:50
Όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και μεταξύ των ομάδων που θα ήθελαν τον διεθνή αριστερό μπακ φέρεται να είναι και ο Ολυμπιακός.
30/05 @ 15:40
Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να μπει σε μια ιστορική χρονιά, καθώς το 2026 θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
30/05 @ 15:30
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο μίας συνέντευξής του σε ρουμανικό μέσο, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποκαλύπτει πως, εν αντιθέσει με τον πατέρα του, Μιρτσέα, εκείνος δεν επιθυμεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στους πάγκους.
30/05 @ 14:52
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έθεσε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, μιλώντας με ειλικρίνεια για τα λάθη της προηγούμενης σεζόν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άρης.
29/05 @ 19:16
Η UEFA κατέληξε στα δέκα καλύτερα γκολ της σεζόν στο Conference League, με εκείνο του Φώτη Ιωαννίδη ενάντια στην Ντινάμο Μινσκ να είναι πρώτο.
BEST OF THEMASPORTS