Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα

Η ομάδα Κορασίδων U16 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα U16 Γυναικών.

Την Κυριακή κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 3-0 και κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα. Το 11ο για την ομάδα Κορασίδων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Συντελεστές αυτής της επιτυχίας, ήταν ο προπονητής, Μάριο Παναγίδη, ο τεχνικός διευθυντής Στέργιο Φραγκέσκου, καθώς επίσης και σε όλες στις νεαρές αθλήτριες της ομάδας της Λεμεσού.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους σε αναπτυξιακό επίπεδο, καθώς κατέκτησε 29 στο σύνολο.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η LEMESOS VOLLEYBALL. OI απονομές έγιναν από τον πρόεδεο της ΚΟΠΕ Δρ Κώστας Κωνσταντίνου.

Από ιστοσελίδα Κ.Ο.ΠΕ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αποφασισμένος για... «επανεκκίνηση» ο Άρης κόντρα στη φορμαρισμένη ΑΕΚ - Η πιθανή ενδεκάδα του Ράτζκοφ

Αποφασισμένος για... «επανεκκίνηση» ο Άρης κόντρα στη φορμαρισμένη ΑΕΚ - Η πιθανή ενδεκάδα του Ράτζκοφ

Με τη νίκη να είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για να μη χάσει νέο έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο, ο Άρης κοντράρεται απόψε (19:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα» με τη φορμαρισμένη ΑΕΚ, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.