Themasports teamΓνωστή έγινε η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για την προετοιμασία της, ενόψει του EURO 2024, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να μην συμπεριλαμβάνει στις του τον Μάρκους Ράσφορντ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η FA γνωστοποίησε την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για την προετοιμασία της, ενόψει του EURO 2024. Από αυτήν απουσιάζει ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος δεν επιλέχθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, την ώρα που εκτός έμεινε και ο Τζόρνταν Χέντερσον, που θα απουσιάσει σε μεγάλη διοργάνωση, έπειτα από αρκετά χρόνια.
Παράλληλα, στις επιλογές του Άγγλου τεχνικού δεν βρίσκεται ούτε ο Τζέιντον Σάντσο, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» και οι Ρις Τζέιμς και Ραχίμ Στέρλινγκ.
Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως στα γήπεδα της Γερμανίας έχει πιθανότητα να βρεθεί ο Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος κλήθηκε από τον Σάουθγκεϊτ. Στη σχετικά λίστα υπάρχουν 33 παίκτες, τη στιγμή που θα «κοπούν» επτά από αυτούς, ενόψει του EURO 2024.
Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας:
www.bnsports.gr
Μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΕΛ–Απόλλων είδαμε πολύ όμορφες εικόνες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/12 @ 00:04
Τεράστια νίκη 1-0 στην έδρα της Ρόμα πήρε με σκόρερ τον Νταβίντ Νέρες η Νάπολι και μαζί με τη Μίλαν μοιράζονται την κορυφή της Serie A!
01/12 @ 00:03
Kόλλησε και... γκρεμίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης! Με τον Ουναΐ να πετυχαίνει ένα φοβερό γκολ και τον Εμπαπέ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα, η Τζιρόνα, ανάγκασε σε νέα απώλεια την ομάδα του Αλόνσο (1-1).
30/11 @ 23:53
Το ματς του Άγιαξ με τη Χρόνινγκεν διεκόπη οριστικά έπειτα από περίπου 8 λεπτά, όταν οι οπαδοί στο Άμστερνταμ άναψαν δεκάδες καπνογόνα! «Έγιναν έλεγχοι, δεν βρέθηκε τίποτα»! Πότε συνεχίζεται.
30/11 @ 22:49
Η Αταλάντα, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Παλαντίνο και μάλιστα απέναντι στην πρώην ομάδα του, επιβλήθηκε 2-0 της Φιορεντίνα, αν και ο Ντε Χέα έκανε ό,τι μπορούσε… Πρώτη νίκη μετά τις 21/09!
30/11 @ 20:40
Διαχειρίστηκε τα δύσκολα, είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 38’, έβγαλε άμεση αντίδραση σε γκολ που δέχθηκε, η Άρσεναλ πήρε το 1-1 από την Τσέλσι για το ασφαλές προβάδισμα στην κορυφή!
30/11 @ 18:03
Το πρώτο του γκολ στην Premier League σημείωσε ο Στέφανος Τζίμας, σφραγίζοντας τη νίκη της Μπράιτον με 2-0 στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Βρήκε δίχτυα στο «διπλό» της Λίβερπουλ ο Αλεξάντερ Ισάκ!
BEST OF THEMASPORTS