Γιάννης Ιωάννου

Η απόφαση της διοίκησης της Ομόνοιας 29ης Μαΐου να δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Πετράκη, δείχνει ξεκάθαρα ότι οι «πράσινοι» τη νέα σεζόν, δεν έχουν σκοπό να αγωνιστούν στην Α' κατηγορία για τη... χαρά της συμμετοχής όπως ίσως κάποιοι να νομίζουν, αλλά θα έχουν ως στόχο την παραμονή τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δυσκολίες σίγουρα θα είναι πολλές, όμως μία ομάδα που μέσα σε έξι χρόνια φτάνει από το Αγροτικό στη μεγάλη κατηγορία με συνεχόμενες ανόδους, με εξαίρεση τη σεζόν 2022-2023 που παρέμεινε στη Β' κατηγορία, είναι αυτονόητο πως έχει... άγνοια κινδύνου και εμπιστοσύνη στο πλάνο που την οδήγησε σε κάτι που φάνταζε ως ακατόρθωτο, για να είμαστε ρεαλιστές.

Ρίχνοντας ξανά μία ματιά στο βιογραφικό του νεαρού (μόλις 36 ετών) Ελλαδίτη τεχνικού για να... φρεσκάρουμε και λίγο τη μνήμη μας, διαπιστώνουμε ότι είναι μαθημένος στα δύσκολα. Το αν του αρέσουν ή όχι, είναι μια άλλη ιστορία, όμως σίγουρα δεν φοβαται να τσαλακωθεί, ούτε να ρισκάρει.

Φάνηκε και πέρσι όταν ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Δόξας, γνωρίζοντας πως ουσιαστικά έψαχνε ένα... «θαύμα» για να σώσει την παρτίδα.

Φέτος θα έχει την ευκαιρία να «χτίσει» αυτός την ομάδα για τη νέα σεζόν (2024-2025) και ξέρει πολύ καλά ότι σε κάθε παιχνίδι, τουλάχιστον εντός έδρας και νοουμένου ότι θα βρεθεί κάποια λύση με την κάρτα φιλάθλου, η Ομόνοια 29Μ θα έχει... επιπλέον παίκτη τον κόσμο της που θα δίνει βροντερό παρών, το οποίο όσο κι αν λέμε ότι ο κόσμος δεν παίζει μπάλα, θα αποτελεί μεγάλο «όπλο» στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για να παραμείνει στα «σαλόνια. Κάτι που δεν είχε στις περισσότερες ομάδες που δούλεψε μέχρι τώρα ο Ελλαδίτης προπονητής...

Από εκεί και πέρα, για το κεφάλαιο του προγραμματισμού, η Ομόνοια 29Μ αναμένεται να δώσει βαρύτητα στο ντόπιο στοιχείο, δηλαδή την ενίσχυση με ποιοτικούς Κύπριους παίκτες, αλλά θα κοιτάξει και την αγορά της Ελλάδας την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Πετράκης και μπορεί να εντοπίσει... «λαβράκια», αλλά και την ξένη αγορά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις, ούτε κινήσεις με μεγάλο ρίσκο...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανανέωσε ο Κουμή-ThemaSports
18/06 @ 10:00

Ανανέωσε ο Κουμή

Παραμένει στην Ομόνοια 29ης Μαΐου ο Κύπριος άσος

Συμφώνησε και παραμένει και τη νέα σεζόν στην Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
17/06 @ 10:37

Συμφώνησε και παραμένει και τη νέα σεζόν στην Ομόνοια 29Μ

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Αντώνη Κουμή ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.

Ανανέωσε ο Στρέζος-ThemaSports
16/06 @ 11:12

Ανανέωσε ο Στρέζος

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου ανανέωσε τον Γιώργο Στρέζο

Ανακοίνωση για Παττίχη-ThemaSports
15/06 @ 18:44

Ανακοίνωση για Παττίχη

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Παττίχη ανακοίνωσε η Ομόνοια 29Μ.

Ομόνοια29Μ: Παρελθόν άλλοι δύο -ThemaSports
15/06 @ 10:03

Ομόνοια29Μ: Παρελθόν άλλοι δύο

H Ομόνοια 29Μ ανακοίνωσε την αποχώρηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Σιών Ιωάννου και Μόδεστο Σωτηρίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ