Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε η γενική διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Παπαμιλτιάδους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το θέμα με το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Το θέμα αυτό δεν είναι καινούριο. Είναι θέμα που μας απασχόλησε τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Η συγκεκριμένη πρόταση που είχαμε ενώπιον μας έπρεπε να τύχει νομοτεχνικού ελέγχου. Καμία κρατική περιουσία δεν μπορεί να ανατεθεί σε κάποιον χωρίς διαγωνισμό. Έχουν συζητηθεί όλα αυτά με την ομάδα της Πάφου. Από πέρσι θα ξεκινούσε η αναβάθμιση του ταρτάν τα σταδίου. Πήρε δυο αναβολές. Η τελευταία απόφαση που υπάρχει αυτή τη στιγμή και είναι ειλημμένη είναι όπως τα έργα ξεκινήσουν φέτος.

Θα ξεκινήσει η αναβάθμιση του ταρτάν από την 1η Ιουνίου. Έγιναν και καινούριες συζητήσεις, αναπτερώθηκε το ενδιαφέρον της Πάφου για χρήση του χώρου όμως τους εξηγήσαμε ότι δεν μπορεί να παραχωρηθεί ο χώρος χωρίς διαγωνισμό. Προγραμματίστηκε συνάντηση για τι επόμενες μέρες για να συζητηθούν και κάποιες άλλες προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι».

Για την κάρτα φιλάθλου: «O KOA βρίσκεται στην ολοκλήρωση νέου λογισμικού για την κάρτα φιλάθλου. Εκεί που πάσχει ο νόμος είναι στην ποιότητα των κλειστών κυκλωμάτων. Η νομοθεσία δεν καθορίζει τι είναι κατάλληλο κλειστό κύκλωμα, όσο αφορά την ευκρίνεια. Έχουμε κάνει τη δική μας εισήγηση».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ-ThemaSports
22/06 @ 21:22

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ

Οι ποδοσφαιριστές από την λίστα του Νταβίντ Γκαγέγο για τη θέση του φορ μειώνoνται καθώς μερικοί στην πορεία τέθηκαν εκτός.

Συντάσσεται με την ΚΟΠ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ...-ThemaSports
22/06 @ 20:01

Συντάσσεται με την ΚΟΠ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ...

Με παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ο πρόεδρος του ΚΟΑ Γιάννης Ιωάννου αναφέρθηκε στην απόφαση της ΚΟΠ να άρει την απόφαση απαγόρευσης της μετακίνησης των φιλάθλων.

Ανακοίνωση για Σακκά-ThemaSports
21/06 @ 17:58

Ανακοίνωση για Σακκά

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γαβριήλ Σακκά ανακοίνωσε η Ομόνοια Αραδίππου. 

Επιμένει ο Υπουργός, ζητεί ανάκληση!-ThemaSports
21/06 @ 16:05

Επιμένει ο Υπουργός, ζητεί ανάκληση!

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτη ζητεί να συνεχιστεί το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων.

Συνέλευση, στις 10 Ιουλίου-ThemaSports
21/06 @ 13:42

Συνέλευση, στις 10 Ιουλίου

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Τακτική Γενικη Συνέλευση του Σωματείου Ομόνοιας… 

Μόλις τρεις Κύπριοι προπονητές-ThemaSports
19/06 @ 20:11

Μόλις τρεις Κύπριοι προπονητές

Τρεις Κύπριοι προπονητές, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα ξεκινήσουν στους πάγκους της Α’ κατηγορίας τη νέα σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ