Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κύπελλο: «Ήταν μια ιστορική στιγμή για την Πάφο και την πόλη και το πανηγυρίσαμε κατάλληλα».

Για τον τελικό: «Το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα ήταν κόντρα στην Ομόνοια. Πήραμε ψυχολογία και το πιστέψαμε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο, από τα πρώτα λεπτά είχαμε τις λεπτομέρειες με το μέρος μας και καταφέραμε με ένα καθαρό σκορ να πάρουμε το τρόπαιο»

Για τα εξαιρετικά γκολ: «Σε τρία παιχνίδια είχαμε πέντε πολύ όμορφα γκολ. Έδωσαν και πρόκριση και τρόπαιο».

Για το τι τους είπε ο Καρσέδο και το κλίμα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Όλοι στο μυαλό μας είχαμε το ότι είναι μια ευκαιρία για να γράψουμε ιστορία και για τον κόσμο που τα τελευταία χρόνια διψούσε. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία και για την πόλη. Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη. Ήταν και μια επιβράβευση της ομάδας και του κόσμου να μπει στα ευρωπαϊκά σαλόνια και να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο».

Για το γερό πριμ: «Ισχύει ότι είναι μεγάλο, όμως το κύριο είναι η χαρά που πήραμε και εμείς και οι ιδιοκτήτες και ο κόσμος».

Για τους πανηγυρισμούς: «Το να κατεβεί αρχικά στο γήπεδο τόσος κόσμος στη Λευκωσία για τον αγώνα, αλλά και στην Πάφο δεν το περιμέναμε. Ήταν μέχρι το πρωί μαζί μας ο κόσμος και το διασκεδάσαμε μαζί».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να πάει στην Πάφο: «Εννοείται ειδικά όταν επιβραβεύεται με μια κατάκτηση τροπαίου».

Για το αν θα συνεχίσει στην Πάφο: «Τελειώνει το συμβόλαιο μου, ακόμη δεν συζητήσαμε κάτι, αλλά θέλω να συνεχίσω. Είμαστε δύο Κύπριοι, θα δούμε και ελπίζω να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Με δύο ασίστ του εξαιρετικού Χατσίδη και γκολ από Πέλκα, Τάισον και Γιακουμάκη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα 3-0 του ΟΦΗ, εκμεταλλεύτηκε την αναβολή του Ολυμπιακού και ανέβηκε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.