EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο της Εθνικής μας, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της τελικής φάσης του EURO under-17.

Ο προπονητής Ουκρανίας Γιούρι Μορόζ δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, θέλουμε να παίξουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο που θα παίξουμε με την Κύπρο, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά».

Ο προπονητής της Τσεχίας Γίρι Τζιλάκ, της αυριανής αντίπαλου της Εθνικής μας τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στην Κύπρο, σεβόμαστε όλες τις ομάδες, ευχόμαστε να κερδίσουμε έξι παιχνίδια και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει να παίξουμε με τη δική μας φιλοσοφία και να απολαύσουμε την διοργάνωση».

Ο προπονητής της Σερβίας Γιοβάν Νταμιάνοβιτς ανέφερε:

«Νιώθω προνομιούχος που είμαστε εδώ σε ένα μεγάλο τουρνουά. Θέλουμε να παίξουμε και να δείξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, να δουν τους παίκτες μας όλος ο κόσμος και ευελπιστούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα σε αυτό το τουρνουά. Δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια, πρέπει να το πάρουμε βήμα και να έχουμε σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους μας».

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτά είναι τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026!

Αυτά είναι τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026!

Οι ΗΠΑ, το Μεξικό και ο Καναδάς έχουν επιλέξει συνολικά 16 γήπεδα για να φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να «καταλαμβάνουν» τη μερίδα του λέοντος, ενώ έγιναν γνωστοί και οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.