Πόλυς ΧαραλάμπουςΔεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παραδέχθηκε στη συνέντευξη τύπου, ότι τους επηρέασε καθοριστικά το γρήγορο γκολ της Πάφου, όμως δεν βρήκε ποτέ το «αντίδοτο» να συνεφέρει την ομάδα του.
Η αποστολή που του ανέθεσε ο Παπασταύρου πριν από 3 μήνες, θα ήταν πλήρως επιτυχημένη, αν έπραττε ότι και οι Λένον και Αυγουστή. Με τους δυο προαναφερθέντες η Ομόνοια είχε κάμει το back to back.
Αυτό που έχει να λέει ο Ελλαδίτης κόουτς, είναι ότι τουλάχιστον «έσωσε» ένα ευρωπαικό εισιτήριο. Aν μη τι άλλο... έδειχνε στα περισσότερα ματς να είναι κανονικός προπονητής, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του τον Ρέκνταλ.
Λογικά έχει… κωδικοποιήσει στο μυαλό του, τι θα περιλαμβάνει η έκθεση που θα δώσει προσεχώς στον εργοδότη του, για να είναι η Ομόνοια πιο ισχυρή στη νέα σεζόν.
Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο, η Ισπανία επικράτησε 5-4 της Γαλλίας και προκρίθηκε στον τελικό του Nations League όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/06 @ 19:05
Οι Αιώνια Πιστοί γιόρτασαν με εντυπωσιακό τρόπο τα 77 χρόνια της Ομόνοιας
05/06 @ 19:45
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο OMONOIA TV, είπε τη γνώμη του για την έλευση των ξένων διαιτητών και την μείωση της προκατάληψης, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε.
05/06 @ 18:25
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ρωτήθηκε στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο OMONOIA TV, για το αν έχει πεισμώσει σε όλα τα επίπεδα και αν είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειάζεται για να βγάλει ξανά τον «πράσινο» λαό στους δρόμους.
05/06 @ 14:16
Ενημέρωση από την Ομόνοια για το που θα μεταβούν οι ομάδες Κ15 και Κ16 το επόμενο διάστημα
05/06 @ 14:06
Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από την ΟΥΕΦΑ η οποία θυμάται 2 από τις πολλές σούπερ αποκρούσεις που έκανε ο Ουζόχο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
05/06 @ 12:21
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο τέως πρόεδρος της Καρμιώτισσας και υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΠ, Σταύρος Δημοσθένους, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο δημιουργίας Λίγκας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και είπε πως το συζήτησε με τον διοικητικό ηγέτη της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου.
BEST OF THEMASPORTS