Άργησαν αλλά τα κατάφεραν - Θα ρίξουν ακόμη περισσότερα;

Άργησαν αλλά τα κατάφεραν - Θα ρίξουν ακόμη περισσότερα;

Ο Ρομάν Ντουμπόφ και Σεργέι Λομάκιν είδαν χθες τους κόπους τόσων χρόνων να ανταμείβονται, με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι δύο ισχυροί άνδρες της Πάφου, ένιωσαν απόλυτη δικαίωση, αφού μετά από μια δύσκολη σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα, έδωσαν την στήριξη στον Καρσέδο και εν τέλει ήρθε η ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου.

Από την 1η μέρα που ήρθαν στην Πάφο, το όραμα τους ήταν να την ανεβάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και να μπουν στον Ευρωπαϊκό χάρτη. Άργησαν να το κάνουν, ωστόσο έγινε η αρχή και τώρα θέλουν να κτίσουν πάνω σε αυτό.

Τα λεφτά που έβαλαν όλο αυτό το διάστημα δεν είναι λίγα, ανέβασαν το μπάτζετ της ομάδας σε υψηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα έδωσαν αρκετά χρήματα για τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Έχουν όραμα να μεταμορφώσουν το «Στέλιος Κυριακίδης» σε ένα Ευρωπαϊκό γήπεδο.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και η συμμετοχή στην Ευρώπη λογικά θα τους άνοιξε την όρεξη για ακόμη περισσότερα και αναμένουμε να δούμε τις κινήσεις που θα κάνουν το επόμενο διάστημα Λομακίν και Ντουμπόφ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Π. Ανδρέου: «Είναι στο χέρι μας να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει»

Π. Ανδρέου: «Είναι στο χέρι μας να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει»

Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πολωνική Ρακόφ, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Conference League.