Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο ατζέντης του Τόμας Τούχελ, που θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου πριν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Χόφενχαϊμ πως θα φύγει από την βαυαρική ομάδα μετά το φινάλε της φετινής σεζόν.

Όμως φαίνεται πως ο Γερμανός τεχνικός, που αρχικά φάνηκε πως υπήρχαν πιθανότητες για να παραμείνει στην Μπάγερν, όμως τελικά η υπόθεση αυτή δεν προχώρησε, έχει ήδη κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για το μέλλον του σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φαλκ της «Bild».

Ο Γερμανός δημοσιογράφος με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X αποκάλυψε πως ο Τούχελ αρνήθηκε την πρόταση της ομάδας του Μονάχου, επειδή θέλει να επιστρέψει στην Premier League και μάλιστα φαίνεται πως ήδη ο ατζέντης του βρίσκεται σε επικοινωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πραγματοποιήσει την επιθυμία του πελάτη του.

Υπενθυμίζουμε πως στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκεται ο Ολλανδός τεχνικός Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τον ίδιο να είναι αισιόδοξος πως δεν θα απολυθεί, μετά και την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Gazzetta.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατέρρευσε λόγω ζέστης ο επόπτης του αγώνα Περού-Καναδάς - Πολλά προβλήματα στο Copa America λόγω υψηλών θερμοκρασιών-ThemaSports
26/06 @ 09:39

Κατέρρευσε λόγω ζέστης ο επόπτης του αγώνα Περού-Καναδάς - Πολλά προβλήματα στο Copa America λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Στις καθυστερήσεις του αγώνα του Περού με τον Καναδά ο επόπτης έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο σοκάροντας τους πάντες.

«Καθάρισε» στο τέλος ο Λαουτάρο, στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή-ThemaSports
26/06 @ 08:03

«Καθάρισε» στο τέλος ο Λαουτάρο, στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή

Με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 88’, η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 της Χιλής και έκλεισε θέση για τους «8» του Κόπα Αμέρικα. Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου, ο Καναδάς κέρδισε (1-0) το Περού.

«Ποδοσφαιριστής ετών... 57»: Ο «αειθαλής» Μιούρα συνεχίζει την καριέρα του στην Ιαπωνία!-ThemaSports
25/06 @ 22:40

«Ποδοσφαιριστής ετών... 57»: Ο «αειθαλής» Μιούρα συνεχίζει την καριέρα του στην Ιαπωνία!

Ο Καζουγιόσι Μιούρα αποχωρεί από την Πορτογαλία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία, σε ηλικία 57 ετών!

Ασταμάτητη η Έβερτον - Νέα μεταγραφή 20 εκατομμυρίων και ανανέωση με Γιάνγκ!-ThemaSports
25/06 @ 15:56

Ασταμάτητη η Έβερτον - Νέα μεταγραφή 20 εκατομμυρίων και ανανέωση με Γιάνγκ!

Η Έβερτον προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς το μεταγραφικό της σχεδιασμό, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Ίλιμαν Εντιαγέ έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μαρσέιγ, ενώ, κρατά γι' ακόμα έναν χρόνο και τον Άσλεϊ Γιανγκ!

Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ μέχρι το... 2027; Ο κόσμος «ποντάρει» στον Ρουντ φαν Νίστελροϊ!-ThemaSports
25/06 @ 15:04

Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ μέχρι το... 2027; Ο κόσμος «ποντάρει» στον Ρουντ φαν Νίστελροϊ!

Φήμες για απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ για τριετή ανανέωση του συμβολαίου του. «Διχάστηκε» ο κόσμος των «κόκκινων διαβόλων», που όμως περιμένει τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ!

Η μέρα που τελείωσε η αναμονή 30 ετών: H Λίβερπουλ Πρωταθλήτρια Αγγλίας κόντρα στον Covid και τον εγκλεισμό! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/06 @ 14:52

Η μέρα που τελείωσε η αναμονή 30 ετών: H Λίβερπουλ Πρωταθλήτρια Αγγλίας κόντρα στον Covid και τον εγκλεισμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εποχές covid. Πανδημία. Ο κόσμος σε μια πρωτόγνωση συνθήκη. Έρημοι δρόμοι. Τίποτα δεν θα σταματούσε τη Λίβερπουλ στην πορεία προς την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια. Και η «κόκκινη» οικογένεια το έζησε και το γιόρτασε ενωμένη, παρακολουθώντας τη νίκη της Τσέλσι επί της Σίτι, σαν σήμερα, στις 25 Ιουνίου του 2020.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ