Ο Χρήστος Κόντης ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και θα έχει ως συνεργάτες του τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Ευθύμη Κυπριανού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα στο φινάλε της σεζόν, καθώς προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Φατίχ Τερίμ και προχώρησε στην πρόσληψη του Χρήστου Κόντη.
Ο 49χρονος τεχνικός που νωρίτερα στη σεζόν εκπλήρωσε τον στόχο της παραμονής του Βόλου στη Stoiximan Super League, θα είναι στον πάγκο του τριφυλλιού για τα επόμενα δύο παιχνίδια.
Είναι ειλημμένη η απόφαση στον Απόλλωνα για αναδιάρθρωση του ρόστερ, μία αναμενόμενη απόφαση μετά τη νέα αποτυχημένη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Άμεσος συνεργάτης του Χρήστου Κόντη θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης (όπως και στην ομάδα της Μαγνησίας), ενώ προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Ευθύμης Κυπριανού.
Sport24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/06 @ 09:10
Ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν κεφαλαιοποιήσει την επένδυση που έχουν κάνει στις ακαδημίες τους και μετρούν πολλά εκατομμύρια σε έσοδα από τις πωλήσεις παικτών που γαλουχήθηκαν στα σπλάχνα των δύο ομάδων.
14/06 @ 18:18
Ο Μάρκο Νίκολιτς γίνεται ο 6ος Σέρβος προπονητής στην ιστορία της ΑΕΚ, χωρίς φυσικά να υπολογίζεται σε αυτούς ο βοσνιακής καταγωγής Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πάμε να θυμηθούμε τους προηγούμενους Σέρβους που πέρασαν από τον πάγκο της «Ένωσης».
14/06 @ 12:22
Προπονητής της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Μάρκο Νίκολιτς!
13/06 @ 21:45
Ο Γιάννης Κώτσιρας έχει συμβόλαιο σίγουρα και για την επόμενη χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Αυτό όμως δεν αποτελεί εμπόδιο για άλλες ομάδες να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όπως ισχύει και στην περίπτωση του Άρη.
13/06 @ 20:17
Ο Νίκος Μελίσσας έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Λάρισα που ψάχνει τερματοφύλακα...
13/06 @ 19:36
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τίτλο σε κάθε ομαδικό άθλημα, πραγματοποιώντας μια ονειρική σεζόν ως οργανισμός στα 100 του χρόνια.
BEST OF THEMASPORTS