Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον μεγάλο τελικό: «Προσπαθούμε να αποβάλουμε το άγχος και την σκέψη. Είναι ιδιαίτερες οι μέρες καθώς είμαστε για πρώτη φορά στον τελικό και θέλουμε να τα κάνουμε όλα όπως πρέπει».

Για την αποφασιστικότητα που βγάζει ο προπονητής και οι παίκτες: «Έτσι πρέπει να πας σε έναν τελικό. Πρέπει να δείξουμε το πάθος που δείχνουμε σε αρκετά παιχνίδια. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα απέναντι μας, που έχει εμπειρίες, όμως έχουμε δείξει μέσα στη χρονιά πως μπορούμε. Είναι παιχνίδι που μας φέρνει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία αλλά και μας δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Άρα είναι υψηλό το κίνητρό».

Για την απουσία της εμπειρίας σε τέτοιους αγώνες: «Σίγουρα η Ομόνοια είναι πολύ πιο έμπειρη, όμως κι εμείς σιγά σιγά φτιάχνουμε εμπειρίες. Βλέπουμε κατάματα την κάθε ομάδα κι έχουμε παίχτες που έχουν και τρόπαια και έπαιξαν και σε πολύ δύσκολες έδρες».

Για το αγωνιστικό: «Έχουμε επιστροφές. Ο μοναδικός που δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή είναι ο Ικόκο. Επέστρεψε ο Μελούσο και ο Μιχαήλ στις προπονήσεις».

Για την προπώληση: «Πλησιάζουμε στις 6500 εισιτήρια. Υπάρχουν διαθέσιμα μόνο στο πέταλο. Αν υπολογίσουμε πως έχουμε 2200 εισιτήρια διαρκείας φαίνεται πως έχουμε τριπλασιάσει τα εισιτήρια για τον τελικό. Υπάρχει και η αυριανή ημέρα που περιμένουμε να αυξήσει τη διάθεση ακόμη περισσότερο».

Για το πώς το ζουν οι παίκτες: «Είναι μια μοναδική ευκαιρία. Υπάρχει αισιοδοξία και προσπαθούμε να αποβάλουμε το άγχος. Θα πάμε σαν οικογένεια στο ΓΣΠ για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα είναι μια ιστορική στιγμή για το Παφιακό ποδόσφαιρο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σέριφ Τίρασπολ: Μετά την Ομόνοια βρίσκει την Πάφος FC;-ThemaSports
19/06 @ 14:47

Σέριφ Τίρασπολ: Μετά την Ομόνοια βρίσκει την Πάφος FC;

Η Πάφος FC έμαθε τον αντίπαλο της για τον β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αν και εφόσον προκριθεί από την Έλφσμποργκ.

To προφίλ της ΖΙΡΕ-ThemaSports
19/06 @ 14:25

To προφίλ της ΖΙΡΕ

Η Ζίρε είναι πιθανή αντίπαλος της Πάφου στον β' γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στην περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Έλφσμποργκ..

Το προφίλ της ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ-ThemaSports
19/06 @ 14:21

Το προφίλ της ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Η Σέριφ είναι πιθανή αντίπαλος της Πάφου στον β' γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στην περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Έλφσμποργκ.

Παλιούρας: «Ήρθε η πιο δύσκολη που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε»-ThemaSports
19/06 @ 12:05

Παλιούρας: «Ήρθε η πιο δύσκολη που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας

Η προκλήρωση της Πάφου στο Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ -ThemaSports
19/06 @ 10:15

Η προκλήρωση της Πάφου στο Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Είτε περάσει είτε όχι από την Έλγσμποργκ, βγήκε η προκλήρωση της Πάφου

Πάφος FC: «Χθες ήταν ένα όνειρο, σήμερα γίνεται αλήθεια»-ThemaSports
18/06 @ 19:41

Πάφος FC: «Χθες ήταν ένα όνειρο, σήμερα γίνεται αλήθεια»

Ανάρτηση από την Πάφος FC για την σημερινή πρώτη ευρωπαική κλήρωση της ομάδας στον α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ