Παλιούρας: «Πλησιάζουμε στις 6500 εισιτήρια»

Παλιούρας: «Πλησιάζουμε στις 6500 εισιτήρια»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον μεγάλο τελικό: «Προσπαθούμε να αποβάλουμε το άγχος και την σκέψη. Είναι ιδιαίτερες οι μέρες καθώς είμαστε για πρώτη φορά στον τελικό και θέλουμε να τα κάνουμε όλα όπως πρέπει».

Για την αποφασιστικότητα που βγάζει ο προπονητής και οι παίκτες: «Έτσι πρέπει να πας σε έναν τελικό. Πρέπει να δείξουμε το πάθος που δείχνουμε σε αρκετά παιχνίδια. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα απέναντι μας, που έχει εμπειρίες, όμως έχουμε δείξει μέσα στη χρονιά πως μπορούμε. Είναι παιχνίδι που μας φέρνει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία αλλά και μας δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Άρα είναι υψηλό το κίνητρό».

Για την απουσία της εμπειρίας σε τέτοιους αγώνες: «Σίγουρα η Ομόνοια είναι πολύ πιο έμπειρη, όμως κι εμείς σιγά σιγά φτιάχνουμε εμπειρίες. Βλέπουμε κατάματα την κάθε ομάδα κι έχουμε παίχτες που έχουν και τρόπαια και έπαιξαν και σε πολύ δύσκολες έδρες».

Για το αγωνιστικό: «Έχουμε επιστροφές. Ο μοναδικός που δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή είναι ο Ικόκο. Επέστρεψε ο Μελούσο και ο Μιχαήλ στις προπονήσεις».

Για την προπώληση: «Πλησιάζουμε στις 6500 εισιτήρια. Υπάρχουν διαθέσιμα μόνο στο πέταλο. Αν υπολογίσουμε πως έχουμε 2200 εισιτήρια διαρκείας φαίνεται πως έχουμε τριπλασιάσει τα εισιτήρια για τον τελικό. Υπάρχει και η αυριανή ημέρα που περιμένουμε να αυξήσει τη διάθεση ακόμη περισσότερο».

Για το πώς το ζουν οι παίκτες: «Είναι μια μοναδική ευκαιρία. Υπάρχει αισιοδοξία και προσπαθούμε να αποβάλουμε το άγχος. Θα πάμε σαν οικογένεια στο ΓΣΠ για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα είναι μια ιστορική στιγμή για το Παφιακό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πολυβόλο» στο Β' ημίχρονο η Ανόρθωση, συνέτριψε την Krasava ΕΝΥ με 5-2 και «κλειδώνει» την πρωτιά στο Β' γκρουπ

«Πολυβόλο» στο Β' ημίχρονο η Ανόρθωση, συνέτριψε την Krasava ΕΝΥ με 5-2 και «κλειδώνει» την πρωτιά στο Β' γκρουπ

Μία εντυπωσιακή στο Β' ημίχρονο Ανόρθωση, πέτυχε τέσσερα τέρματα και συνέτριψε την Krasava ΕΝΥ με 5-2, στο αποψινό ματς που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

BEST OF THEMASPORTS