Ανδρέας ΣταύρουΚομβική η παρουσία των Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια είναι πανέτοιμη για τον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς και τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Πάφο με στόχο την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου που θα την στείλει στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα λιγκ.
Για τον αυριανό τελικό ο Γιάννης Αναστασίου είπε ότι θα παίξουν όσοι είναι απόλυτα έτοιμοι και στην κουβέντα μπαίνουν αυτόματα τρία πολύτιμα γρανάζια όπως είναι οι Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο. Αμφότεροι είχαν θέματα τραυματισμών και επειδή είναι κομβικοί παίκτες η Ομόνοια θα κάνει ότι μπορέι για να τους έχει διαθέσιμους.
Άλλωστε σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια που υπάρχει η ατομική ποιότητα θα είναι μεγάλο πλήγμα τέτοιες απώλειες.
Η Ομόνοια Αραδίππου κοντράρεται σήμερα το απόγευμα (17:00) με τον Εθνικό Άχνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 11η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/11 @ 22:41
Η 7η αγωνιστική στο φούτσαλ έκλεισε με δραματικό ματς στη Λεμεσό με την Ομόνοια να παίρνει μεγάλο διπλό επικρατώντας με 4-5 του Απόλλωνα.
21/11 @ 22:24
Ο Φαμπιάνο βραβεύτηκε από την Ομόνοια για τις 200 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος και έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.
21/11 @ 19:44
Με Γιόβετιτς στη γραμμή κρούσης αναμένεται να παραταχθεί η Ομόνοια κόντρα στον Απόλλωνα στο ματς της Κυριακής.
21/11 @ 17:08
Η ενημέρωση από την Ομόνοια.
21/11 @ 13:58
Τα νεότερα από πλευράς Ομόνοιας για Μαέ, Κουλιμπαλί και Άιτινγκ.
21/11 @ 11:50
Δείτε το βίντεο που ανέβασε το Γραφείο Τύπου της Ομόνοιας με αφορμή τον μήνα δράσης για την ακεραιότητα στον αθλητισμό.
BEST OF THEMASPORTS