Σημαντική απόφαση πήραν τα μέλη της ΕΝΠ στην έκτακτη γενική συνέλευση
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην έκτκακτη γενική συνέλευση που έκανε το σωματέιο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού αλλά και του πετοσφαιρικού τμήματος.
Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι πάρθηκε η απόφαση για ανανέωση στην επιτροπή ποδοσφαίρου, ενώ γίνονται προσπάθειες για εξεύρεση ατόμου που θα είναι ο επικεφαλής του τμήματος.
Στο πετοσφαιρικό κομμάτι ως γνωστό πέρυσι η ομάδα ήταν ένα μαζί με την Αναγέννηση Δερύνειας αλλά στην αποψινή συνέλευση από τα 52 μέλη, τα 36 ψήφισαν κατά της συνέχισης συνεργασίας και έτσι η Ένωση μένει ξανά μόνη της στην πετόσφαιρα.
Σχεδόν το μισό ρόστερ της Ομόνοιας έχει περάσει από μεταγραφικά σενάρια στο εξωτερικό μέχρι σήμερα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/06 @ 18:16
Η Εθνική Ανδρών βόλεϊ πάλεψε μέχρι τέλους με την Κροατία, γνώρισε την πρώτη της ήττα (3-2), αλλά εξασφάλισε την πρόκριση στο Final 4 του Golden European League με ρεκόρ 5-1.
18/06 @ 12:23
Ξεχωριστή ήταν για την Έλενα Γκρόζερ η αναμέτρηση της Τσεχίας με την Γερμανία, μιας και ήρθε αντιμέτωπει με την... θετή της κόρη.
05/06 @ 09:39
Οι εκπρόσωποι του ελληνικού βόλεϊ καλούνται να διαλέξουν τις διοργανώσεις στις οποίες θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν, ωστόσο ακόμα υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες που θα ξεκαθαρίσουν ως τις 16/6.
30/05 @ 11:50
Συνεχίζονται καθημερινά και σε εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις στην Ακαδημία βόλεϊ της Νέας Σαλαμίνας.
27/05 @ 16:36
Σπουδαία διάκριση για τον Ιβάν Μίλκοβιτς, ο οποίος έπειτα από ψηφοφορία που έγινε, θα μπει στο βιβλίο της ιστορίας του παγκοσμίου βόλεϊ, καθώς θα ενταχθεί στο Hall of Fame!
19/05 @ 11:23
Με ανάρτηση της στο Facebook η σελίδα «Νέα Πόλις», αναφέρεται σε ένα ντροπιαστικό και... τριτοκοσμικό περιστατικό σε αγώνα βόλεϊ δεκατετράχρονων κοριτσιών.
BEST OF THEMASPORTS