Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τον προγραμματισμό: «Κοιτάξτε, βρισκόμαστε σε περίοδο προγραμματισμού, απόλυτα φυσιολογικό το αδιάκοπο τρέξιμο και είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε πολλά μπράβο στην επιτροπή προγραμματισμού του σωματείου που κάνει εξαιρετική δουλεια. Είμαστε νέο Δ.Σ. και οι άνθρωποι εκεί ξοδεύουν ώρες από τον ελεύθερο τους χρόνο για να δώσουμε στο τέλος της ημέρας αυτό που θέλει ο κόσμος, μια ανταγωνιστική ομάδα».

Για την αποχώρηση του Γαρπόζη: «Τον ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γαρπόζη διότι πρόσφερε σε μια δύσκολη περίοδο, όλοι γνωρίζουμε πως δεν πήγε καθόλου καλά η περσινή σεζόν και πλέον και δεν χρειάζεται να συζητάμε περαιτέρω για το θέμα αυτό».

Για τον νέο προπονητή: «Υπάρχει ένα short list με προπονητές από τη ξένη αγορά, να κλείσει το ζήτημα αυτό και να πάμε στο θέμα στελέχωσης του ρόστερ. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη και δεν ξέρεις από τη μια στιγμή στην άλλη πότε θα υπάρξει εξέλιξη. Θα πρέπει να είναι φιλόδοξος ο νέος προπονητής και να ακολουθήσει την όλη φιλοσοφία της διοίκησης. Ο κ. Γιάννου έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, αντιλήφθηκε το πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια και αναλαμβάνει κι αυτός να μεταφέρει τη φιλοσοφία για το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών: «Είναι μια απλή διαδικασία επειδή πολλών παικτών ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους. Όσον αφορά στις προσθήκες πρέπει να κλείσει το θέμα προπονητή για να μπορούσε να προχωρήσουμε με τη στελέχωση του ρόστερ διότι αποδεσμεύεται ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών και θα είναι πολλοί οι νέοι που θα έρθουν».

«Είμαστε σε καθημερινές συνεχείς διαβουλεύσεις με ποδοσφαιριστές και όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα τις ανακοινώσουμε προς τον κόσμο. Όταν προκύψει κατάληξη στα θέματα με τις αποχωρήσεις θα το ανακοινώνουμε», πρόσθεσε.

Για το όνομα του Μάμα που διέρρευσε πως ενδιαφέρει: «Για όλοι οι καλοί παίκτες μας ενδιαφέρουν όπως ισχύει και σε άλλες ομάδες, αλλά από το ενδιαφέρον μέχρι την επίτευξη μιας συμφωνίας, είναι μακρύς ο δρόμος και παίζουν πολλοί παράμετροι ρόλο. Συνδέεται με την παρουσία του κυρίου Γιάννου ως τεχνικός διευθυντής και είναι φυσιολογικό. Δεν σημαίνει πως η μισή ομάδα της ΑΕΚ θα έρθει στην ΑΕΛ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου. Είναι κρίμα να μπαίνουμε σε διαδικασία ονοματολογίας. Υπάρχει πλέον ο τεχνικός διευθυντής και πρώτιστος στόχος είναι να κλείσει το θέμα προπονητή. Είναι λίγο άτοπο χωρίς προπονητή να κλείνουν ζητήματα που αφορούν σε νέους παίκτες».

Tags
ΑΕΛ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής-ThemaSports
07/07 @ 10:46

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής

Συνεχίζει στο λιμάνι του ο Ανδρέας Μακρής

Ενημέρωση για τα διαρκείας-ThemaSports
05/07 @ 15:45

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής των εισιτηρίων διαρκείας.

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal-ThemaSports
05/07 @ 12:25

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal

Η αυστριακή ASKÖ FC Diamant Linz, η ΑΕΚ Αθηνών και η Αμπερντίν FA θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΛ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης UEFA Futsal Champions League 2024-2025.

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς-ThemaSports
05/07 @ 08:06

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς

Αν και ακόμα στην ΑΕΛ δεν άρχισαν ουσιαστική δουλειά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μερικοί παίχτες γέννημα – θρέμμα, ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων…

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες-ThemaSports
06/07 @ 21:44

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται στην ΑΕΛ, με τους Κόλμαν και Γιάννου να «σκανάρουν» βιογραφικά, ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ