Η διοργάνωση των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων Κοριτσιών της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, συζητήθηκε σε σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου Φοίβου Βάκη, των μελών της επιτροπής Λένας Παναγιώτου και Γιώργου Μηχανικού, του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς και λειτουργών της Ομοσπονδίας.

Μέσα από τη σύσκεψη εκπρόσωποι από τις Ακαδημίες Κοριτσιών εξέφρασαν τις απόψεις τους και μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, καταγράφηκαν χρήσιμα συμπεράσματα με στόχο την καλύτερη διοργάνωση των πρωταθλημάτων.

Όπως τονίστηκε και από τον κ. Βάκη, η συνεχής αναβάθμιση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, αποτελεί μόνιμη προτεραιότητα της ΚΟΠ και παράλληλα ευχαρίστησε τις ακαδημίες για την προσπάθεια που καταβάλλουν για ανάπτυξη του αθλήματος.

Η μορφή της διοργάνωσης των πρωταθλημάτων περιόδου 2024 - 2025, θα οριστικοποιηθεί σύντομα και αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών με όλες τις ακαδημίες σε συνδυασμό με όλες τις παραμέτρους με βασικό σκοπό την καλύτερη διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μόνοια μας βγάζουμε τα μάτια μας»-ThemaSports
27/05 @ 19:58

«Μόνοια μας βγάζουμε τα μάτια μας»

Ο προπονητής Τάσος Μακρής τοποθετήθηκε για την παρουσία της Εθνικής το EURO 2017.

Αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη-ThemaSports
27/05 @ 19:15

Αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του τελευταίου αγώνα της τελικής φάσης του EURO U-17 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου «Τάσος Μάρκου» μεταξύ της Σουηδίας και της Ιταλίας, ο παρατηρητής της UEFA Maksims Krivunecs παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη, ευχαριστώντας τον για την παραχώρηση του Σταδίου και την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων του EURO U-17.

EURO U17: Τα ματς της 2ης αγωνιστικής-ThemaSports
23/05 @ 09:58

EURO U17: Τα ματς της 2ης αγωνιστικής

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής για τον πρώτο και το δεύτερο όμιλο της τελικής φάσης του EURO under-17 που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

Πλάνα από τα φιλικά στην Αθήνα (BINTEO)-ThemaSports
21/05 @ 17:17

Πλάνα από τα φιλικά στην Αθήνα (BINTEO)

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο με πλάνα από τα φιλικά της 2ης μέρας των τμημάτων της Ακαδημίας Κ14 και Κ16 στην Αθήνα.

Το μενού των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17-ThemaSports
17/05 @ 08:36

Το μενού των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17

Σε ρυθμούς πρεμιέρας της τελικής φάσης του EURO U-17, της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ