Ένα στοιχείο που χρειάζεται να δουλέψει η Ομόνοια ενόψει και του τελικού Κυπέλλου, είναι αυτό των πέναλτι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο ένας τελικός να οδηγηθεί στα πέναλτι και ο Αναστασίου χρειάζεται να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του.
Στα πλέι-οφ οι «πράσινοι» κέρδισαν τέσσερα πέναλτι και έχασαν τα δύο, ενώ στα ημιτελικά του Κυπέλλου κέρδισαν ένα και δεν το αξιοποίησαν…
Πολύ χαμηλοί αριθμοί και είναι κάτι που δεδομένα πρέπει να δουλευτεί στις προπονήσεις, έτσι ώστε στον τελικό οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να είναι πιο εύστοχη.
Μήνυμα από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, για τη σημερινή (04/06) ημέρα, όπου το «τριφύλλι» συμπληρώνει 77 χρόνια ζωής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 10:40
Με αφορμή τα 77α γενέθλια της Ομόνοιας, το OMONOIA TV φιλοξενεί στο στούντιο, τέσσερις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που ήταν πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του Συλλόγου το 1961.
04/06 @ 10:14
Μήνυμα από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, για τη σημερινή (04/06) ημέρα, όπου το «τριφύλλι» συμπληρώνει 77 χρόνια ζωής.
04/06 @ 08:35
Στην πατρίδα του για διακοπές βρίσκεται ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο.
04/06 @ 08:21
Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε ένα σημείωμα για τη σημερινή μέρα (04/06), όπου το «τριφύλλι» γιορτάζει τα 77α γενέθλια του.
03/06 @ 23:53
Πριν από λίγες μέρες ο Ομονοιάτης Τζον Χριστοδούλου, έκανε δώρο στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
03/06 @ 22:18
Η Ομόνοια θα μεταβεί στην Πολωνία στο πλαίσιο της προετοιμασίας, εκεί όπου θα δώσει και κάποια φιλικά παιχνίδια.
BEST OF THEMASPORTS