Ο Ολιβιέ Ζιρού θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και στο MLS.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στις ΗΠΑ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως αναμενόταν, ο Ολιβιέ Ζιρού. Η Μίλαν ανακοίνωσε πως μετά από μια τριετία στον σύλλογο, ο Γάλλος φορ αποχωρεί και είχε γίνει γνωστό ότι θα συνέχιζε σε σύλλογο του MLS.
Σήμερα, οι Los Angeles FC επισημοποίησαν τη συμφωνία με τον πολύπειρο στράικερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο (2025) με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη (2026).
Ο Ζιρού αγωνιζόταν στη Μίλαν από το 2021 και μετράει συνολικά 130 εμφανίσεις, 48 γκολ και 20 ασίστ, έχοντας κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα με τους «ροσονέρι».
sport-fm.gr
Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει απόψε (19:00) στο γήπεδο «Αμμόχωστος» τη ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου, σε νοκ-άουτ παιχνίδι για την πρώτη φάση του κυπέλλου και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/10 @ 16:33
Η άμυνα της Άρσεναλ κάνει φανταστικά πράγματα. Όχι μόνο αρνείται να δεχτεί γκολ, αλλά πλέον δεν αφήνει τους αντιπάλους της να απειλήσουν την εστία τού Νταβίντ Ράγια!
29/10 @ 15:55
Ο ποδοσφαιρικός κόσμος ασχολείται ακόμη με τα όσα έγιναν στο Clasico της περασμένης Κυριακής.
29/10 @ 15:38
Τα διαιτητικά σκάνδαλα ανά τον κόσμο έχουν πάρει μορφή… χιονοστιβάδας τα τελευταία 24ωρα.
29/10 @ 15:17
Ο Γιόζεπ Μαρτίνεθ αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης 2 έως 7 ετών για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ η Ίντερ του παρέχει ψυχολογική υποστήριξη για να αντιμετωπίσει το σοκ του δυστυχήματος.
29/10 @ 10:01
Ο «πιο τρελός άνθρωπος στο ποδόσφαιρο», ο οποίος πέθανε τρεις φορές, έκλεψε έναν πιγκουίνο και επέζησε από έναν «εφιάλτη» στη φυλακή, εξασφάλισε μια νέα θέση εργασίας στον χώρο του ποδοσφαίρου.
28/10 @ 23:29
Η IFAB ενημέρωσε πως σύντομα θα πέσει επί τάπητος το θέμα του τσεκαρίσματος της δεύτερης κίτρινης κάρτας, προχωρώντας σε αλλαγή του πρωτοκόλλου του VAR, όπως αναφέρει σε ενημέρωσή της.
BEST OF THEMASPORTS