Η Ομόνοια ανακοίνωσε πως ξεκινά η Β' Φάση όσον αφορά την διαδικασία της Μασκότ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά: 

Ανακοινώνουμε την έναρξη της Β’ Φάσης της διαδικασίας για τη δημιουργία της Μασκότ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κατά την οποία ο νικητής της ψηφοφορίας της Α’ Φάσης θα διεκδικήσει ξανά την ψήφο του κόσμου μας σε νέα ψηφοφορία, μαζί με άλλα Σχέδια που θα λάβουμε και πάλι από τους φιλάθλους μας.

Για τον σκοπό αυτό ζητάμε ξανά από τον κόσμο μας όπως μας αποστείλει μέχρι τις 31 Μαΐου νέα Σχέδια για Μασκότ με τον περιορισμό να μην απεικονίζουν λιοντάρι, καθώς ήδη έχουμε το νικητήριο Σχέδιο που απεικονίζει λιοντάρι, το οποίο θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία της Β’ Φάσης. Με την ολοκλήρωση της προθεσμίας για υποβολή των Σχεδίων από τον κόσμο θα ακολουθήσει η αξιολόγηση από Ειδική Επιτροπή και ακολούθως θα έχουμε την τελική ψηφοφορία για ανάδειξη του νικητήριου Σχεδίου της Μασκότ.

Διαφοροποίηση της αρχικής διαδικασίας

Η διαδικασία για ανάδειξη της Μασκότ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με αυτήν που αρχικά ανακοινώσαμε, καθώς λάβαμε υπόψη τις απόψεις και εισηγήσεις που εκφράστηκαν από μερίδα του κόσμου μας. Το τελικό αποτέλεσμα που θα προκύψει με τη νέα διαδικασία θα είναι αδιαμφισβήτητα η επιλογή του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ για τη Μασκότ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Σχέδιο: Ό,τι επιθυμεί ο κάθε φίλαθλος, εκτός από λιοντάρι (πχ Κηφήνα, Βασίλισσα, Σκύλο, Σούπερ Ήρωα κτλ)
Όψεις Σχεδίου: Όλες οι όψεις (μπρος, πίσω, από πάνω, από κάτω)
Όνομα: Εισήγηση ονόματος (*θα επιλεχθεί το καταλληλότερο)
Ηλεκτρονική Μορφή: Adobe Illustrator ή PDF
Προθεσμία Αποστολής: 31 Μαΐου 2024
Ηλεκτρονική Διεύθυνση Αποστολής: [email protected]

Η Μασκότ θα βρίσκεται στους εντός έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις και ενέργειες που πραγματοποιεί ή συμμετέχει η ομάδα μας.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει ένα Εισιτήριο Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 και μια επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της νέας σεζόν.

Νικητής της Α’ Φάσης το Λιοντάρι με κανόνι, εμπνευσμένο από τον Ύμνο μας

Το νικητήριο Σχέδιο της Α’ Φάσης ήταν ένα Λιοντάρι, στο οποίο – σε περίπτωση που κερδίσει τον διαγωνισμό – θα προσθέσουμε και ένα κανόνι. Ο δημιουργός του Σχεδίου εμπνεύστηκε για τη δημιουργία του Σχεδίου από το ρεφρέν του Ύμνου μας: «Στην άμυνα λιοντάρια, επίθεση κανόνια».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ