Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα κυριότερα σημεία:
Για την επιστροφή του: «Είναι δύσκολη η περίοδος για το νέο συμβούλιο, αλλά είναι τιμή για μένα να εκρποσωπώ ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Κύπρο».
Για τις αλλαγές στην ΑΕΛ: «Στόχος της νέας διοίκησης είναι η προώθηση της ΑΕΛ προς μια νέα εποχή, σίγουρα υπάρχουν πράγματα στα οποία το σωματείο μας νοσεί. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς στις προκλήσεις. Πρέπει να βελτιωθούμε στην διαχείριση και στην δομή. Μπήκαμε σε μια νέα εποχή. Η μετάβαση της περσινής χρονιάς ήταν δύσκολη, όμως κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να είναι συνεπείς στις περισσότερες από τις υποχρεώσεις τους. Εμείς θέλουμε να είμαστε σταθεροί στο οικονομικό κομμάτι. Πρέπει να γίνει μια αναδιοργάνωση από τις βάσεις, για να λειτουργούμε πιο σωστά».
Για τον Παναγιώτη Γιάννου: «Έπρεπε να έρθει ένας επαγγελματίας στην θέση του Τεχνικού διευθυντή. Θεωρούμε ότι μέσα από τις γνώσεις του θα φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή που έχει. Στόχος ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα χαίρεται ο κόσμος της ΑΕΛ».
Για το θέμα προπονητή: «Είμαστε σε συνεχείς διαβουλεύσεις με άτομα του τεχνικού επιτελείου και τον κ. Γαρπόζη, όπως και με ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν συζητήσεις και ακόμη δεν έχουμε κάτι επίσημο. Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θέλουμε να έχουν κλείσει οι περισσότερες εκκρεμότητες».
Για τις αποχωρήσεις: «Οι δύο είχαν συμβόλαιο, οι άλλοι δύο προς τιμήν τους αποχώρησαν και δεν ζήτησαν αποζημίωση. Θα υπάρξουν και άλλες αφού ολοκληρώνονται αρκετά συμβόλαιο ποδοσφαιριστών, είναι θέματα τεχνικού διευθυντή και τεχνικού επιτελείου».
Αν υπάρχει προτίμηση για ξένο προπονητή: «Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αν θα μείνει ο κ. Γαρπόζης. Ας περιμένουμε και θα δούμε όταν γίνουν οι συζητήσεις».
Για την συνέχεια: «Θα γίνει μια μινι προετοιμασία εντός Κύπρου και πιο μετά, τέλος Ιουλίου θα μεταβούμε και στο εξωτερικό».
Για πιθανό επενδυτή: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες. Ανεπίσημα μπορούν να ενδιαφερθούν χιλιάδες, όμως χωρίς κάτι χειροπιαστό δεν μπορούμε να έχουμε κάτι».
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 08:55
Ο Πάολο Τραμετσάνι όταν πρωτοήρθε στην Κύπρο έκανε ντεμπούτο κόντρα στην ομάδα που θα προπονήσει την νέα σεζόν
30/05 @ 17:20
Η ΑΕΛ υπέγραψε την συμφωνία με την Λεβάντε και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση
30/05 @ 16:45
Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου με ανάρτηση του στα σοσιαλ μίντια ανακοίνωσε το τέλος του απο την ΑΕΛ
30/05 @ 14:35
Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η ΑΕΛ, για την υπογραφή των συμβολαίων συνεργασίας της Λεμεσιανής ομάδας με την Ισπανική Λεβάντε, στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Αλφαμέγα».
30/05 @ 11:02
Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, έλαβε πριν από μερικές ημέρες κλήτευση από το δικαστήριο, για το χρέος της εταιρείας που διαχειριζόταν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Λεμεσιανής ομάδας, όταν βρισκόταν στον προεδρικό θώκο των «γαλαζοκιτρίνων».
30/05 @ 10:11
Η άφιξη Πάολο Τραμετσάνι, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ της ΑΕΛ. Φτάνει την Κυριακή στο νησί ο Ιταλός κόουτς, θα παρουσιαστεί επίσημα σε συνέντευξη τύπου, την επόμενη μέρα (2/6) στις 16.00 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου «Αλφαμέγα».
BEST OF THEMASPORTS