Η καλοκαιρινή «αγάπη» των Αζέρων και το όφελος της ΑΕΚ για Φαράζ…
Deal με τη Νέφτσι Μπακού έκανε η ΑΕΚ, παραχωρώντας έναν από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που είχε στο δυναμικό της τα τελευταία χρόνια, τον Ιμάντ Φαράζ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ εδώ και 3,5 χρόνια αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της Χάιντουκ, όντας ο ποδοσφαιριστής γύρω από τον οποίο χτίζεται κάθε χρόνο ο κροατικός σύλλογος.
Σε αυτό το διάστημα ο 30χρονος φορ κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο Κροατίας, αποτυγχάνοντας ωστόσο να κάνει με την Χάιντουκ την υπέρβαση, αφού η Ντινάμο Ζάγκρεμπ του Βέλιμιρ Ζάετς εξασφάλισε τον τίτλο για έβδομη συνεχόμενη χρονιά!
Οι πληροφορίες του SDNA από την Κροατία αναφέρουν πως ο Λιβάγια εμφανίζει τάσεις φυγής και ήδη το όνομα του βρίσκεται σε λίστες των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Άλλωστε στην Ελλάδα περνά ακόμα η «μπογιά» του έχοντας αφήσει θετικές εντυπώσεις από την θητεία του στην ΑΕΚ για 3.5 σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Κροάτη άσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2027, ενώ στην τρέχουσα σεζόν κατέγραψε 25 εμφανίσεις στο κροατικό πρωτάθλημα, 10 γκολ και 4 ασίστ.