Τέτοια σταθερότητα απλά την θαυμάζεις
Η Πάφος παίζει ασταμάτητα από το καλοκαίρι αλλά δεν την σταματάει κανείς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπορεί στο πρωτάθλημα να τέθηκε από νωρίς εκτός στόχου αλλά ο Άρης είχε την υποχρέωση χθες κόντρα στην Ανόρθωση να κερδίσει και να παραμείνει στην υπό προυποθέσεις προνομιούχο τέταρτη θέση.
Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι κυριάρχησε στον αγώνα με την Ανόρθωση, ήταν σοβαρός και πήρε μια σημαντική νίκη ενόψει Ευρώπης. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η πράσινη ομάδα της Λεμεσού τερματίζει στην πρώτη τετράδα και αυτό όπως και να το κάνουμε είναι τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο καθώς ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε τρία συνεχόμενα πλασαρίσματα στην πρώτη τριάδα με αποκορύφωμα την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.
Πλέον ο Άρης θα ξεκουραστεί και το βράδι της 18ης Μαίου θα περιμένει το δώρο από την Ομόνοια, η οποία αν κατακτήσει το κύπελλο στέλνει το Άρη στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικό να βγει η ομάδα στην Ευρώπη μιας και ο Άρης όπως είναι αυτή την στιγμή με την αλλαγή επιπέδου θεωρεί αποτυχία την μη έξοδο στις ευρωπαικές διοργανώσεις.