Καλπάζει η αισχροκέρδεια η «μαύρη αγορά» όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων για τον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα. Κατ' αρχήν η UEFA έχει ανακοινώσει πως θα διατεθούν 27.100 εισιτήρια για τον τελικό. Απ' αυτά τα 6.100 θα πάνε σε ανάγκες των ομοσπονδιών, χορηγούς, τηλεοπτικά κλπ., ενώ από 9.000 (δηλαδή σύνολο 18.000) θα δοθούν σε φίλους του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα αντίστοιχα. Βάσει μαθηματικών μένουν διαθέσιμα 3.000 τα οποία ωστόσο και αυτά έχουν διατεθεί κατόπιν διαγωνισμών και κληρώσεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

 

Ωστόσο ήδη αρκετά «μαγικά χαρτάκια» του τελικού κυκλοφορούν στην «μαύρη αγορά» με τις τιμές να είναι εξωφρενικές. Η διαφορά μεταξύ των επισήμων εισιτηρίων της UEFA είναι χαώδης και αυτό τον καταλαβαίνει κανείς από τη σύγκριση σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Για παράδειγμα, στην Κατηγορία 2, βρίσκει κανείς εισιτήριο μέχρι 85 ευρώ από τις πηγές της ομοσπονδίας, ενώ στην... δευτερεύουσα αγορά οι τιμές των αντίστοιχων εισιτήριων αγγίζουν ακόμα και τα 1.500 ευρώ!

 

Πιο τρανό παράδειγμα βρίσκει κανείς στην Κατηγορία 3 όπου τα εισιτήρια κοστολογούνται στα 45 ευρώ. Ανεπίσημα όμως, θα τα βρει κάποιος στα αδιανόητα επίπεδα μετά 1.660 και 3.550 ευρώ.

sdna.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!-ThemaSports
08/07 @ 18:00

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Θωμάς Στρακόσα!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα-ThemaSports
08/07 @ 17:20

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Βόλου συνεχίζονται, με τους Βολιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 25χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού της Ανόρθωσης, Παύλου Κορρέα.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!-ThemaSports
08/07 @ 17:32

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!

Νέο όνομα για ΑΕΚ στον διεθνή Τύπο. Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην εξτρέμ της ΑΕΛ και νυν της Χάρτμπεργκ, Ντόνι Αβντιγιάι αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, Μπεν Χέκνερ!

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του-ThemaSports
08/07 @ 14:18

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του

Την αποχώρηση του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (ώστε ν’ ακολουθήσει πιθανότατα τον Χρήστο Κόντη στη Σαουδική Αραβία) ανακοίνωσε ο Διονύσης Χιώτης.

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)-ThemaSports
07/07 @ 16:11

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Σημερινό (07/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, θεωρεί δεδομένο τον... υποβιβασμό της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Superleague της νέας περιόδου, αλλά και... θέμα χρόνου την απόλυση του Κύπριου προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Σατσιά.

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής-ThemaSports
06/07 @ 19:54

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής

Χωρίς τα βασικά φορ, εξτρέμ, χαφ και μπακ ο βαρύς Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση όπως και στο προηγούμενο φιλικό και η Μπραουνσβάιγκ τον νίκησε με 1-0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ