Κάνει δικό της τον Στεργίου!

 Κάνει δικό της τον Στεργίου!

Η Στουτγκάρδη βρίσκεται ένα βήμα πριν αποκτήσει τον ελληνικής καταγωγής άσο, Λεωνίδα Στεργίου, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του που υπήρχε στη συμφωνία του δανεισμού του.

Ο 22χρονος αμυντικός έχει εντυπωσιάσει τους ιθύνοντες της ομάδας με τις πολύ καλές εμφανίσεις του και αναμένεται να βάλει το «χέρι στην τσέπη», δίνοντας το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Ο Στεργίου, έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές ομάδες της Ελβετίας, έχοντας και μία συμμετοχή με την εθνική ανδρών της χώρας, τον Δεκέμβριο του 2022 σε αγώνα για το Νations League με αντίπαλο την Πορτογαλία.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί 18 φορές με τη φανέλα της Στουτγκάρδης, ενώ έχει σημειώσει και ένα τέρμα, το οποίο μάλιστα το πέτυχε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΘΩΡΗΚΤΟ Χάαλαντ, κατατρόπωσε τη Βραζιλία με δυο γκολάρες και έστειλε τους Βίκινγκ στους «8»! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΩΡΗΚΤΟ Χάαλαντ, κατατρόπωσε τη Βραζιλία με δυο γκολάρες και έστειλε τους Βίκινγκ στους «8»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίθανη Νορβηγία νίκησε στα ίσα με 2-1 τη Βραζιλία, έχοντας ξανά για πρωταγωνιστή της τον φοβερό και τρομερό Χάαλαντ και πανηγυρίζοντας μια θρυλική πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ!