Ανδρέας ΣταύρουΑπόψε λίγο μετά τις 9 το βράδι κρίνεται ο πρωταθλητής
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το Μεγάλο Σάββατο για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ επιτέλους έφτασε. Σήμερα 11 του Μάη ένας από τους δύο θα στεφθεί πρωταθλητής και η αναμέτρηση αναμένεται να είναι συγκλονιστική.
Ο ΑΠΟΕΛ μετράει πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και σήμερα μέσα στο καμίνι του ΓΣΠ θα επιδιώξει να κατακτήσει τον 29ο τίτλο στην ιστορία του. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν την εμπειρία του πρωταθλητισμού αλλά και το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων σήμερα, κάτι που τους δίνει λίγες περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο.
Στα αγωνιστικά ο Σα Πίντο έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του άρα αυτό σημαίνει ευχάριστος πονοκέφαλος.
Πιθανή εντεκάδα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπέλετς με τετράδα στην άμυνα τους Σούσιτς, Πέτρβιτς, Ντβάλι και Τσεμπάκ. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο και Σαρφό με την επίθεση να αποτελείται από τους Μαρκίνιος, Ντονγκαλά και Κβιλιτάια.
Στην πλευρά της ΑΕΚ τώρα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας στην ιστορία της. Μετά από 30 χρόνια ζωής η ομάδα της Λάρνακας φτάνει σε τελικό πρωταθλήματος και άπαντες στο σωματείο έχουν την αισιοδοξία ότι αυτός ο τίτλος θα έρθει.
Στα αγωνιστικά νέα ο Ραν Μπεν Σιμόν είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για τον μεγάλο τελικό.
Πιθανή εντεκάδα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς με τετράδα στην άμυνα τους Ντιουνκού, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ και Γκαρσία. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Πονς και Λέδες, ο Γκάμα λίγο πιο προωθημένος με τριάδα στην επίθεση τους Φαράζ, Τόνγκια και Λόπες.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 14:23
Σημαντική στιγμή για το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ καθώς κατάφερε να πάρει άδεια και να μπει για πρώτη φορά σε παιχνίδι e sports και πιο συγκεκριμένα στο uflgame.
30/05 @ 12:33
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, με αφορμή την προδιαγραφόμενη συμφωνία τους με το σωματείο ΕΝ Ύψωνα, για να χρησιμοποιεί ως έδρα το Τσίρειο για τη νέα σεζόν (2025-2026) στην Α' κατηγορία.
29/05 @ 15:38
Μετά τις σκέψεις του Γιώργου Κούμα για αποχώρηση από την ΚΟΠ, τότε θα πρέπει εντός ενός μηνός να γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση και τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της να υποβληθούν οι υποψηφιότητες.
28/05 @ 21:56
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.
28/05 @ 20:57
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
28/05 @ 20:48
Εδώ και αρκετές μέρες η ιστοσελίδα μας, έδωσε πληροφορίες για πιθανή παραίτηση του Γιώργου Κούμα.
BEST OF THEMASPORTS